21/8 Spelrek till The International dag 7!

Published by Christoffer on

dota 2 speltips
dota 2 bild
betway
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.80

Speltips

 • Match: The Internation dag 7
 • Datum: 21 Augusti
 • Tid: 04:00
 • Speltips: OG -1.5 i kartor & PSG LGD
 • Odds: 1.60 - 1.85
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Betway

Dag 6 blev en fin dag där 2 av 2 rekar satt, PSG LGD  vann över VP med 2-0 till 2.30 och Vici vs TNC spelade 3 kartor så över 2.5 kartor satt till 2.20. Nu går turneringen in på dag 7 och jag har hittat två spel som jag tror väldigt mycket på. Tyvärr åkte det Svenska hoppa Alliance ut ur turneringen idag mot kinesiska RNG. Men det är 3 svenskar kvar att heja på Zai (Team Secret), S4 (EG) och Pieliedie (Newbee) som ska spela runda 1 i upper bracket imorgon. 

04:00 OG vs Newbee

Regerande mästarna OG har spelat en bra och underhållande dota denna turnering, med sina unika drafts har dom inte förlorat än och placerade sig som nummer 1 i Grupp B, helt välförtjänt. OG’s första match i upper bracket round 1 ska dom möta Newbee som är den största skrällen i denna turnering hittills. 

Newbee placerade sig på en delad 3:e plats tillsammans med TNC i Grupp A, med 2 vinster, 5 kryss och en förlust lyckades dom komma ta sig till upper bracket. Jag personligen trodde att Newbee skulle vara med och kriga i botten för att komma vidare från gruppspelet men dom har spelat riktigt fint. Newbee har inte åstadkommit något under denna säsong mer än att kvala in till TI9.

Men här tror jag verkligheten kommer ikapp när Newbee ska spela på arenan. OG är regerande mästare och har mycket erfarenhet i laget och är vana vid att spela matcher som denna, medan Newbee inte är vana vid att spela i såna här stora turneringar med så mycket prestige.

Newbee har spelat väldigt bra men är inte riktigt i samma klass som OG och som sagt tror jag erfarenheten spelar en stor roll när det kommer till att spela i en arena på en scen inför flera tusen människor.  

Jag väljer därför att spela OG -1.5 i kartor till oddset 1.85.

12:00 PSG LGD vs Vici

PSG LGD fortsätter att dominera, vann första runden i upper bracket mot VP relativt enkelt och avancerade vidare till upper bracket semi. Det är en fröjd att titta på när PSG LGD spelar nu, dom har verkligen hittat formen, allt bara klickar i spelet och dom draftar bra mot sitt motstånd.

Vici vann mot TNC för att avancera till upper bracket semi, det såg inte lika självklart ut för Vici som det gjorde för PSG LGD. Det var verkligen en 50/50 match som utspelade sig, den bästa matchen som varit denna turnering hittills enligt mig. Men Vici visade varför dom är det bättre laget och vann den tredje kartan ganska säkert. Men Vici gjorde många misstag och det kan straffa sig mot ett lag som PSG LGD. 

Av vad jag såg från dag 6 tycker jag PSG LGD är stor favoriter till att vinna denna match. PSG LGDs spel flyter på mycket bättre, dom gör mindre misstag och dom verkar scouta sitt motstånd bättre än Vici. Jag tror att det kan bli en tight match men PSG LGD har det lilla extra nu som gör att dom kommer vinna. 

Jag väljer därför att spela PSG LGD till oddset 1.60.

Dagens speltips

OG VS Newbee: OG -1.5 i kartor @1.85
PSG LGD VS Vici: PSG LGD @1.60

Oddset hittar vi hos Betway som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *