23/8 Spelrek till The International dag 9!

Published by Christoffer on

dota 2 speltips
unibet logga
 • Insättning: 2.000 SEK
 • Bonus: 2.000 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.40

Speltips

 • Match: The international dag 9
 • Datum: 23 Augusti
 • Tid: 04:25
 • Speltips: Liquid -1.5 & Secret -1.5
 • Odds: 1.65 - 2.25
 • Units: Flat
 • Spelbolag: Unibet

2 av 2 rekar satt senast när OG vann över Newbee med 2-0 till 1.80 och PSG LGD besegrade Vici till 1.60. The International går in på dag 9 och det kommer vara fokus på lower bracket matcherna. Tyvärr blir det här nog dom sista rekarna för mig under TI9, jag måste resa iväg över helgen och vet inte om jag kommer ha tillgång till en dator.  

04:25 RNG (Royal Never Give Up) vs Team Liquid

Har äntligen Liquid hittat formen? det tror jag, Liquid har spelar 2 matcher i lower bracket och vunnit båda. 1-0 mot fnatic och 2-0 mot TNC. Liquids gruppspel var helt bedrövligt, konstiga draft och deras lagspel funkade inte alls. Men i lower bracket har dom börjat hitta tillbaka formen, inga konstiga draft och det viktigaste är att Miracle har börjat glänsa igen som den stjärna han är. 

RNG ska inte vara ett lag som går långt i den här turneringen, dom har spelar 2 matcher i lower bracket. Första matchen var mot Svenska Alliance och där hade dom det riktigt tufft, RNG höll på att förlora även fast Alliance missclickade i draften och valde fel hjälte. Går att ett klipp ifrån det på denna länk, otroligt roligt! https://www.youtube.com/watch?v=JIrk6jTv2HE)  Jag tror Alliance hade vunnit den matchen om dom inte hade gjort bort sig i draften. Match 2 spelade RNG mot Virtus Pro som har varit en av de största besvikelserna som vanligt när det gäller The International. Det börjar bli en tradition att VP ska spela sin sämsta dota under The International. 

Jag tror att ett Liquid som har börjat hitta spelet, draftsen och en Miracle som verkligen har hittat formen i lower bracket kommer köra över RNG som har haft ganska tur med sitt motstånd i lower bracket. 

Kanske det blir en repris av 2017 när Liquid hamnade direkt i lower bracket, gick hela vägen och vann TI7. 

Jag väljer därför att spela Liquid -1.5 i kartor till oddset 2.25.

08:00 Infamous vs Team Secret

Secret har inte riktigt hittat nivån dom brukar spela på. Första matchen förlorade Secret mot EG i winner bracket i en otroligt jämt match där Secret såg ut att gå mot en vinst på karta 3 men förlorade, åkte ner till lower bracket där dom ställdes mot Mineski. Secret vann med 2-1 men det var väldigt nära att dom fick packa väskorna och åka hem. Första kartan var en av de sjukaste jag har sett, otrolig comeback av Secret som låg under rejält, men deras team fights räddade dom även denna gång. Karta 2 tog Mineski en rejäl ledning igen och Secret höll på att göra en comeback men föll på målsnöret denna gång. Karta 3 körde Secret över Mineski från början men Mineski hittade tillbaka och tog en rejäl ledningen, men som många gånger förr hittar Secret en avgörande fight och vinner matchen. 

Jag förstår inte hur Secret gör det varje gång, dom kan ligga under med 20 000 guld också hittar dom en bra fight och vänder matchen. 

Secrets midlaner midone har inte hittat formen, såg inte alls bra ut mot Mineski förutom karta 3 där han fick visa upp sig och det kan vara bra för självförtroende inför Infamous matchen. Det säger en hel del om Secret när en spelare inte levererar men ändå vinner dom matcher.  

Infamous har spelat sina två matcher i lower bracket och vunnit. Första matchen var mot Keen Gaming som slutade 1-0, andra var mot Newbee som slutade 2-1. Infamous har spelat bra och är ett roligt lag att titta på men jag tror deras resa slutar här. Secret har aldrig förlorat mot Infamou. Infamous har inte så stor erfarenhet av att spela såna här viktiga matcher och då uppstår det lätt misstag som erfarna Secret kan straffa. Även fast midone inte har spelat sin bästa dota så är det här en match Secret ska vinna med 2-0.  

Jag väljer därför att spela Secret -1.5 i kartor till oddset 1.65.

Dagens speltips

RNG VS Liquid: Liquid: -1.5 i kartor.
Infamous VS Team Secret: -1.5 i kartor

Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder en bonus upp till 2000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *