Spelrek 16/6: Argentina – Island

Published by Andreas on

VM: Argentina - Island 16/6

Känner ni pulsen? Förväntningarna? Börjar spänningen krypa på? Det är i skrivande stund nästan exakt 48 timmar tills det att VM invigs.

Argentina kommer till VM efter att Messi gjorde hattrick borta mot Ecuador i den sista och avgörande matchen. Det var ett långt och slitsamt kval med argentinska ögon men målet var att ta sig till VM och här är vi nu. Det är många som spår att Argentina kommer bli en av VMs största floppar och jag har t.o.m läst att man knappt tar sig vidare från gruppen. Jag skulle vilja påstå att jag har mer koll än de flesta svenskar när det kommer till Argentina, både på den inhemska fotbollen men också på landslaget, hur snacket går osv och min bestämda uppfattning är att det här är det bästa landslaget på väldigt länge och det ska bli oerhört kul och se när man drar ner brallorna på diverse tyckare hemma i stugorna.

Island vann smått mirakulöst sin kvalgrupp före Kroatien som visserligen underpresterade i långa stunder, men ingen skugga över “vulkan-ön” som tog sig till VM och definitivt har gjort sig förtjänta av en plats. Jag har däremot sett en del från Island, både i kvalet men även stora delar av träningsmatcherna under året och jag kan inte säga att det är något som imponerar, vi pratar förluster mot Mexico 3-0, Peru 3-1, NORGE 2-3 och senast blev det 2-2 hemma mot Ghana efter att afrikanerna både reducerat och kvitterat under den 2:a halvleken.

Det enda orosmomentet i Argentina tycker jag är platserna brevid Messi. Höger om Messi kommer Higuain/Aguero spela och vänster om kommer med största sannolikhet Di Maria spela, men om han likt Higuain fortsätter att underprestera i landslaget så kommer Boca Juniors stjärna och framtida (?) Barcelonaspelaren Christian Pavon ta den platsen. Jag hoppas och tror dock att Sampa har insett att Higuain har inte gjort någon lycklig i landslaget de sista åren och att han väljer att starta med Aguero, då blir det åka av.

Vår rek

Jag kommer att gå ut hårt och kliva på 2 spel här direkt då jag tror stenhårt på Argentina medans Island glansdagar i mästerskap är över och man kommer sluta sist i Grupp D. 

Mina två spel blir:

3.5/5 units på Argentina -1.25 @ 1.88 hos Pinnacle.

4/5 units på Argentina Över 1.5 mål @ 1.60 hos Coolbet.

  • En bra start för Argentina betyder allt för det här laget och det löser man.
  • En av världens bästa spelare i Messi spelar sitt sista VM, frågor på det?
  • Island är sämst i gruppen och kommer sluta sist, kom ihåg vart ni hörde det.
  • Premiär är allt premiär och Argentina har vunnit med 1-0 tidigare..

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

coolbet
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *