Spelrek 21/6: Argentina – Kroatien

Published by Andreas on

VM : Argentina - Kroatien

Vilken match vi har att se framemot. Ett Argentina som trots mängder av chanser bara fick 1-1 mot Island och på andra sidan ett Kroatien som imponerade och slog Nigeria enkelt med 2-0 i sin premiär.

Ja Argentina pressade på länge men fick inte hål på Island som i sin tur försvarade sig väldigt bra. Som vanligt så gick det mesta av spelet framåt genom Lionel Messi och en annan dag så vinner Argentina sådana matcher. Bakåt däremot såg det väldigt snurrigt ut de få gånger som Island var uppe och hotade, kombinerat med en skakig insats av Willy Caballero i kassen.

Kroatien slog som sagt Nigeria enkelt med 2-0 efter självmål och sedan en kall straff slagen av Luka Modric. Men de stora rubrikerna efter match handlar inte om lagets insats, inte om hur målen kom till utan om att man valt att skicka hem Nikola Kalinic på grund av att han enligt uppgift vägrat hoppa in vid ställningen 2-0, andra källor gör gällande att han är skadad och därför är hemskickad men då det är Balkan så väljer jag att tro på den första versionen.

Den stora grejen inför den här matchen tycker jag är att man från Argentina planerar att genomföra flera förändringar. Bland annat så ska man spela någon form av 3-3-3-1 där Mercado hoppar in som högerback istället för Rojo, Acuna eller Banega in istället för Bigila och där framme så ska det mer eller mindre vara bekräftat med ALL RÄTT att Pavon ersätter Di Maria som såg sämre ut än Ola Toivonen.

Vår rek

Tycker mig hittat ett givet spel här. Kroatien är vassa framåt och där vet man vad man får medans Argentina kommer vara än mer vässade offensivt nu och sämre bakåt med enbart 3 backar. Det givna spelet är såklart ett överspel, kan inte se något av lagen hålla 0:an, speciellt när Argentina måste vinna för att ta sig vidare så jag räknar med “åka av” från minut 1.

Jag väljer att spela:

3/5 units på Över 2.5 @ 2.30 hos Unibet.

3/5 units på BTTS @ 2.02 hos Coolbet.

  • Hyfsat revanschsug på Messi
  • Hur ska det gå att spela 3-3-3-1? Luktar målkalas.
  • Argentina MÅSTE framåt vilket gör att den här matchen kommer vara öppen.
  • Återigen, Argentina skapar chanser men är stundstals oeffektiva..

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

coolbet
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *