Avslutningen av Allsvenskan 2019

Published by Spelrek on

Efter att Hammarby besegrat Djurgården i ännu ett derby går vi nog mot en otrolig avslutning på årets upplaga där hela fyra lag gör upp om guldet. Vi har sammanfattat utgångsläget för samtliga lag nedanför.

AIK

Efter poängtappet borta mot Elfsborg var det många som räknade AIK ifrån guldstriden men faktum är att Solnagänget endast är tre poäng ifrån delad serieledning. Något AIK har emot sig är de faktum att man har sämst målskillnad av de fyra lag och med största sannolikhet lär behöva ta igen fyra poäng för att ha chans på guldet.

I de tre avslutande omgångarna väntar Falkenberg (b), Malmö FF (b) och Sundsvall (h). Tror du på att AIK står som segrare av Allsvenskan 2019 så hittar du högsta oddet hos Coolbet som erbjuder 26 gånger pengarna.

Klicka här för att hämta en oddsbonus på 100 % upp till 500 SEK

Djurgården

Endast fyra matcher har Djurgården förlorat denna säsong och anmärkningsvärt är att samtliga fyra är derbyna mot Hammarby och AIK. I och med förlusten senast så blev man av med serieledningen och ligger nu på en andraplats tillsammans med samma poäng som Malmö FF.

I deras tre avslutande omgångar väntar IFK Göteborg (b), Örebro (h) och Norrköping (b). Tror du på att Djurgården står som segrare av Allsvenskan 2019 så hittar du högsta oddset hos Bethard som erbjuder 3 gånger pengarna.

Klicka här för att hämta en oddsbonus på 100 % upp till 1.000 SEK

Malmö FF

Genom en komfortabel seger hemma mot IFK Göteborg så återtog Malmö FF serieledningen i Allsvenskan. Av de fyra topplagen är man det lag med bäst målskillnad och nu har man det hela i sina egna händer. Förutom att vara med i guldstriden slåss man dessutom ute i Europa League.

I deras tre avslutande omgångar väntar IFK Göteborg (b), Örebro (h) och Norrköping (b). Tror du på att Djurgården står som segrare av Allsvenskan 2019 så hittar du högsta oddset hos Bet365 som erbjuder 1.80 gånger pengarna.

Klicka här för att hämta en oddsbonus på 100 % upp till 1.000 SEK

Hammarby

Hammarby fixade en inbjudan till guldstriden själva när man i helgen besegrade Djurgården. Under säsongen har man imponerat, framförallt offensivt, och man har gjort imponerande 67 mål jämfört med Malmö FFs 49, Djurgårdens 47 och AIKs 40. 

I deras tre avslutande omgångar väntar Malmö FF (h), Östersund (b) och Häcken (h). Tror du på att Hammarby står som segrare av Allsvenskan 2019 så hittar du högsta oddset hos Betsson som erbjuder 6.50 gånger pengarna.

Klicka här för att hämta en oddsbonus på 100 % upp till 1.000 SEK

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *