Dagens Dubbel 8/2

Published by Linder on

Dagens Double

Dagens dubbel har hittils varit lyckosam, 2 av 2 skrivna har suttit fint och hittils har vi plussat drygt 10 Units. Imorgon är det all-in i den tyska fotbollen igen. Helgen ser lite halvdan ut förutom i Bundesliga där man som alltid bjuds på fina matcher. Men imorgon tar vi sikte på ligorna under Bundesliga först ut blir en match i 2.Bundesliga och därefter 3.Liga!

Jahn Regensburg - Arminia Bielefeld

Först ut imorgon dagens dubbel är ett möte mellan två lag som befinner sig i mitten av tabellen. Regensburg ligger med sina 29 inspelade poäng på den övre halvan. Bielefeld ligger  med 24 inspelade poäng på den undre halvan med Dynamo Dresden emellan sig. Detta är två lag som inte kommer att ha med uppflyttning/nedflyttning att göra så vida inget extraordinärt händer under de kommande 2 månaderna. 

Regensburg är ligans 13:e bästa hemma lag och man har på 9 spelade matcher 13 inspelade poäng och en målskillnad (på hemmaplan) på 10-10. Inget som direkt skrämmer motståndarna. 

Arminia Bielefeld är ligans 7:e bästa bortalag, man har på 10 spelade matcher tagit 13 poäng och har målskillnaden 12-14. Gemensamt för båda klubbarna är alltså att man lyckas bättre borta än hemma. Men mot varandra trivs man!!

Vårat val: Över 2.0 Goal Line

Vfl Osnabruck - SG Grossaspach

Till den andra matchen i dubbeln tar vi hissen nedåt ytterligare en nivå och tar oss an mötet mellan Serieledande Osnabruck och 18 placerade Grossaspach. Osnabruch har verkligen imponerat under de senaste omgångarna och stoltserar med 3 raka vinster, totalt sett har man 15 raka matcher utan förlust, många av vinstmatcherna har man vunnit med udda målet vilket jag personligen ser som en styrka då lag som vinner titlar ofta får med sig den typen av resultat medans lag som har motflyt ofta får denna typ av resultat emot sig!På hemmaplan är man just nu uppe i en svit på 6 raka segrar och har under denna sviten 11-3 i målskillnad.  Nu möter man alltså Grossaspach som kämpar för sin existens i 3.Liga, där är formen allt annat än god. Man har 8 raka matcher utan seger, och ser man till vilka lag man misslyckats ta poäng mot i närtid så är det bottenrivalerna. Man har resultatraden 1-4-5 på bortaplan och 6-14 på 10 matcher. 

Vårat val: Osnabruck -0,5 AH 

Vår rek

Man får alltså hela 1,60 på serieledarna Osnabruck hemma mot ett lag det går dåligt för, det måste uttnyttjas till fullo. Kommer således spela den som en tung singel vid sidan av. 

Osnabruck vann lagens senaste match på hemmaplan och har hittils inte förlorat där på 4 försök. Hemmavinst är spikad!

Den andra matchen går mellan två lag som trivs bättre på bortaplan än hemma. Men som alltid bjuder upp till målrika match sinsemellan. Sedan båda lagen gått upp till 2.Bundesliga inför säsongen 17/18 så har man spelat 3 matcher. 2-1,3-2,5-3 lyder resultaten vilket ger oss ett fint snitt på 5,33 mål/match. En bra bit över de 3 mål vi behöver för att vårat spel ska sitta. Ser man till hur lagen spelat hemma/borta i ligan så har Regensburg endast 1 mållös match alla övriga har haft minst 2 mål. 3 av 10 har gått över 2,5 mål. 

Bielefeld har gått under 2 mål i 3 bortamatcher och gått över 2,5 linan i 5, nu senast ökade man på sitt målsnitt då man spelade 3-4 borta mot Dresden.

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder.

 • Osnabrucks hemma facit vs Grossaspach bortafacit säger allt i den matchen!
 • Det höga målsnittet i inbördesmöten mellan Regensburg och Bielefeld.
 • Finns alltid risk för skräll och underskattning när ett lag är tunga favoriter.
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: J.Regensburg/A.Bielefeld & Osnabruck/Grossaspach
 • Datum:8 Februari
 • Spelstopp: 18:30
 • Rek: Dagens Dubbel
 • Odds: 2.08
 • Units: Flat 5 U
 • Spelbolag: Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *