Dagens spelrek 7/5: Sirius – Örebro SK

Published by Oskar on

sirius
sirius

Allsvenskan : Sirius vs Örebro SK

Örebro har inlett Allsvenskan 2018 riktigt bra och är fortfarande obesegrade. Nu är det dags att besöka Uppsala och Sirius, ett Sirius som placerar sig på en 15e plats efter 6 spelade omgångar med endast 4 poäng.

Vårt förra spel på Örebro satt som en smäck (BLGM vs Dalkurd) och vi tror återigen på en målrik match. 

Sirius saknar återigen sin ordinarie målvakt, Joshua Wicks, som stängdes av efter premiären mot Hammarby då han testade positivt för kokain. I de senaste matcherna så har man istället för att spela sin andramålvakt valt att placera sin målvaktstränare mellan stolparna. Inför denna matchen har man nu signerat ett nytt kontrakt med en 39årig målvakt och det är osäkert vem av de 3 alternativen som kommer placeras mellan stolparna. 

Något vi kan konstatera är att iallafall att Sirius har släppt in 5 bollar på de 2 senaste matcherna, båda mot AIK, och jag tror inte att man kommer lyckas hålla nollan mot Örebro. 

Örebro och andra sidan har gjort en del mål i de inledande omgångarna och har en god form. Förra omgången vände man ett 0-2 underläge mot Dalkurd i 80′ minuten till 3-2 och man åker upp till Studenternas IP för att hämta hem 3 pinnar tillbaka till Örebro. 

Förutom Joshua Wicks så har Sirius flera spelare på skadelistan bland annat Jesper Arvidsson, Abdul Razak, Omar Eddahri, Daniel Jarl, Elias Andersson och Karvan Ahmadi. 

Örebro får tillbaka Filip Rogic och Martin Lorentzon som missade matchen mot Dalkurd pga skador. Victor Sköld missar dock matchen, men det är ingen stor förlust då Beshara och Kennedy Igboananike är två duktiga offensiva spelare. I övrigt har Örebro inga avstängda.

Vår spelrek

Vi väljer att betta på Örebro SK göra mål i båda halvlekar @4.20 hos 888sport.com. 

Saker som talar för / emot bettet

  • Örebro har gjort mål i 5/6 senaste matcherna
  • Sirius har släppt in 6 mål på 3 matcher
  • Sirius saknar flera spelare varav en är deras ordinarie målvakt
  • Spelas på naturgräs (Örebro spelar vanligtvis på konstgräs)

Har du inget konto hos 888sport.com kan du öppna ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.50

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *