Spelrek 15/6: Egypten – Uruguay

Published by Andreas on

VM: Egypten - Uruguay 15/6

Till VM:s 2:a match så kommer vi få se en av turneringens stora snackis Egypten kliva in mot det bästa laget i Grupp A, men det enda man pratar om är: Kommer Salah spela?

För nog är det så att Mohamed Salahs status måste avhandlas direkt. Jag personligen vägrar köpa att han har lika stor betydelse för det här landslaget som t.ex. Messi för Argentina men med det sagt så diffar ju Egyptens chanser en del i den här premiären beroende på Salahs status. Och hur ser då statusen ut då? Idag onsdag, nästan exakt 48 timmar innan  premiären ska spelas så har Salah för första gången tränat med laget och med tränat menar jag värmt upp med laget, ingen kontakt osv. Hela teamet kring Egypten har hela tiden poängterat noga att man kommer inte spela med Mohamed förrän han är 100% återställd och då tänker jag så här: Det är garanterat en större chans att Salah inte är 100% på fredag än att han faktiskt är det, man möter gruppens starkaste lag så vad gör vi? Han “sparas” mot Uruguay, man parkerar bussen och försöker få 0-0 för att sedan slänga in en hungrig världsstjärna mot Ryssland och Saudiarabien och på så sätt kriga sig vidare. Detta är min bestämda teori om hur det kommer bli och även om vi aldrig kan veta till 100% så är jag beredd att ta en liten chansning redan nu.

Uruguay då, ett av de mest underskattade lagen i turneringen enligt mig. Att man vinner Grupp A tycker jag är skrivet i sten så länge inte domarna har fått en kasse sedelbuntar av Mr Putin. Uruguay har en backlinje som utgår från Atletico Madrid och alla vet vi vad det försvaret kan åstakomma, man har ett lite nykomponerat mittfält där Rodrigo Bentancur förväntas starta samt att man har den bästa anfallsduon i hela världen om vi kollar på landslag, säg vad man vill men Edinson Cavani och Luis Suarez är överlägsna när det kommer till landslagsfotboll, man gjorde ca 50% av Uruguays mål i kvalet till VM och Cavani vann skytteligan överlägset med 10 gjorda mål på 15 matcher. Jag tänker höja ett varningens finger för detta Uruguay, man är otroligt stabila bakåt, är bra på att föra matcher mot sämre motstånd och bör kunna mala ner detta Egypten relativt enkelt. Man vinner dessutom gruppen och kan nog nå en kvartsfinal med lite klaff, så högt rankar jag årets upplaga av Uruguay.

Vår rek

Är det något jag har lärt mig efter alla dessa år med spel och betting så är det att om man har en idé eller ett case som man tror hårt på, då ska man ta betalt och det tänker jag göra här. Uruguay mot ett Egypten som kommer backa hem och kriga för 0-0, detta mot den bästa anfallsduon i världen, det kommer inte gå vägen.

Mina två spel blir:

4/5 units på Uruguay -0.75 @ 1.84 hos SBOBET.

3/5 units på Uruguay Över 1.5 @ 1.97 hos Unibet.

  • Förmodligen ingen Salah, sparas till de resterande gruppspelsmatcherna.
  • Suarez + Cavani = Bäst i världen.
  • Egypten har INTE imponerat inför VM, ingen vinst på 6 senaste.
  • Uruguay har bara spelat 1 match inför VM och det var hemma mot Uzbekistan, varför?

Har du inget konto hos Unibet kan du skapa ett HÄR!

unibet
  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 5x bonus
  • Minimum odds: 1.40

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *