Spelrek 29/5 Colo Colo – Union La Calera

Published by Andreas on

Primera Division : Colo Colo - Union La Calera

Premiärreken startade kanon där Montpellier inte bara klarade +1.5-linan utan även vann sin semifinalen men även senare under söndagen hela Champions League. Idag riktar vi blickarna mot Chile där två av ligans för tillfället bästa lag möts i Santiago.

Jag pratar om mötet mellan Colo Colo – Union La Calera. Om vi börjar med hemmalaget så ligger man på en 6:e plats vilket är lägre än vad man hade hoppats på inför säsongen, men som alltid i Sydamerika så har lagen svårt att kombinera spel i den inhemska ligan med Copa Libertadores. I just Libertadores så tog man sig i veckan vidare till slutspel genom 0-0 borta mot Atletico Nacional, det har varit ett tufft spelschema under våren och det är många i laget som är slitna.

Union La Calera däremot gör en av sina bästa säsonger på mycket länge och ligger på en 3:e plats med 28 poäng. Pratar vi form så är man det klart formstarkaste laget i hela ligan med 5 raka vinster och 15-2 i målskillnad, makalösa siffror för ett lag som brukar harva på den undre halvan normalt.

Inför dagens match så kommer Colo Colo till spel utan ett par nyckelspelare, vi pratar om försvararna Fernando Meza och Julio Barroso som är skadade samt Insaurralde, Paredez och Zaldivia som är alla avstängda. Vill förtydliga vikten av att man saknar Esteban Paredes idag, för er som inte känner till honom så rekommenderar jag ett par minuter både på Wikipedia och Youtube. Medan Colo Colo då saknar nästan en halv startelva så har Union La Calera samtliga spelare tillgängliga utom Gabriel Arias som är med det chilenska landslaget, ett litet minus såklart men inte i närheten av vad hemmalaget kommer behöva klara sig utan.

Vår rek

Med dessa förutsättningar, ett förhoppningsvis slitet lag mot landets i särklass bästa lag för tillfället så har jag oerhört svårt att se Colo Colo vinna här på hemmaplan samtidigt som man bör få slita att hålla nollan när gästerna är fyllda med självförtroende. Jag väljer följande spel i matchen:

4/5 units på Union La Calera Över 1.0 @ 1.99 hos Pinnacle.

4/5 units på Union La Calera +0.5 @ 1.79 hos Bethard.

  • Union La Calera spelar just nu den bästa fotbollen i ligan.
  • 15 mål på 5 matcher, nog ska man kunna lösa 2 här?
  • Skadeläget, STOR fördel Union La Calera.
  • Colo Colo är trots allt ett av Chiles bästa lag i grunden.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

bethard
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 4x insättning + bonus
  • Minimum odds: 1.80
Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *