Spelrek 4/12: EM – Omgång 3

Published by Andreas on

EM : Omgång 3

Long time no see! Jag är tillbaka efter en längre tids sjukdom och passande nog har jag tillfrisknat lagom till att damernas EM-grupp ska avgöras och poängen till mellanrundan ska plockas. Dagens inlägg kommer inte handla om en specifik match utan det blir till hela kvällens kort om innehåller 4 rena kanonmatcher där Sverige – Polen såklart med blågula ögon är höjdpunkten klockan 18:00. Då åker vi!

Sverige – Polen

4/5 units på Anna Lagerquist Över 2.5 mål @ 1.75 hos Coolbet.

3/5 units på Hanna Blomstrand Över 2.5 mål @ 1.85 hos Coolbet.

3/5 units på Sverige Över 29.5 @ 1.98 hos Unibet.

Anna Lagerquist är en väldigt väldigt bra mittsexa som är hänsynslös både framåt och bakåt. Tyvärr så har hennes inledande 2 matcher inte glänst likt förra året och även om siffrorna 4/4 (Mål/Avslut) visar på effektivitet så saknar hon en Gulldén i toppform och bollarna kommer inte in lika frekvent. Inför dagens match mot Polen har Sverige lite utrymme då man kan förlora med någon boll och ändå gå vidare med 2 poäng (Förutsatt att Danmark slår Serbien) vilket gör att jag läser kvällens match som så att Sverige kommer ta tillfället i akt och gnugga igång stjärnorna som Gulldén, Hagman och inte minst Blomstrand som inte alls hittat rätt hittils med 3/11.

Ryssland – Slovenien

No play och rekommenderar alla att passa sig för den här matchen då samtliga lag redan är vidare och även om Ryssland förlorar här så går man in med maximala 4 poäng till mellanrundan.

Danmark – Serbien

5/5 units på Över 49.5 @ 1.80 hos Coolbet.

Vansinnig lina när Serbien är ett av lagen på planen. Men så här blir det, linan är satt efter att Danmark normalt är low scoring vilket är korrekt och efter att Serbien – Sverige slutade med 43 mål så “logiken” är där. Men Serbien är ett lag som ofta spelar 55-65 målsmatcher OAVSETT motstånd medan Danmark sprang ovanligt bra mot både Sverige och senast mot Polen kunde det landat på 55 mål om inte Polens målskytte avstannat totalt. Den här matchen är viktig för båda lagen då den som vinner får med sig 2 poäng till mellanrundan och jag läser matchen så här: Danmark leder i halvtid med ett par bollar, ökar ledningen med någon boll under andra halvlek och då blir det som vanligt med juggelagen och framförallt Serbien, man springer framåt och kör men det finns inte en tendens till hemspring vilket gör att sista 10-15 minuterna här kan sluta med över 1 mål i minuten och då är det här spelet klart hur enkelt som helst. MAXSPEL!

Frankrike – Montenegro

3/5 units på Rött kort @ 5.00 hos Coolbet.

Stentuffmatch på alla sätt och vis. Frankrike har spelat mycket snabbare handboll än vanligt och om det är p.g.a hemmaplan eller inte låter jag vara osagt. Per Johansson har fått Montenegro till att spela en väldigt attraktiv handboll men jag anar också att det gamla juggespelet finns kvar där 99% fokus på försvar och 1% anfall finns kvar och det lär komma fram ikväll då värdnationen själva har världens bästa försvar. MEN! Ett roligt spel blev det här, det kommer smälla och stundtals är det två opolerade försvar med mycket känslor. Domarna har i år tillgång till VAR där man kan kolla om det ska vara rött kort eller två minuter, jag har sett det användas två gånger redan där utfallet blivit rött kort och bli INTE förvånade om vi får se något liknande här.

My Bettin.gs stats
ROIProfit
+8.183%61.9 units
Placed betsWon bets
228115 (52%)
Top sportTop bookie
FootballBet365

Full stats → Bettin.gs/AndreasB1897

  • Insättning: 1.000 SEK
  • Bonus: 1.000 SEK
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.50

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *