Fantasy Premier League #GW10

Published by Gio on

Fantasy Premier League #GW10

Gameweek #10 är avslutad och i den här omgången gick Coolbet in och sponsrade med en bonus värd 200 SEK till den person som samlade ihop flest poäng under omgången. Vem som vann denna omgången hittar ni här nedanför. Har ni inget komto hos Coolbet kan ni öppna det här och ta del av deras välkomstbonus på 100 % upp till 1.000 SEK genom att klicka här!

Genomgång av #GW10

Premier Leagues tionde omgång gick verkligen i mittfältarnas tecken. Hela åtta mittfältare skrapade ihop mer än 10p, den överlägset starkaste lagdelen i omgångens elva. Men vi kikar lite närmare på omgångens mest intressanta resultat.

Bournemouth fortsätter att gå riktigt bra och tog säsongens sjätte seger när man bortabesegrade Fulham med fina 0-3. Callum Wilsons fina säsong rullar vidare och han blev med sina 2 mål ensam anfallare i omgångens elva (4-5-1). Fulhams tränare Slavisa Jokanovics sägs hänga löst efter att laget misslyckats hålla nollan i samtliga ligamatcher so far. 

Liverpool fortsätter att ösa på framåt och deras golden boy, Mohamed Salah, har vaknat till liv. I helgen slog han till med ett mål, vilket var hans fjärde mål på dem tre senaste matcherna (CL + Ligan), och 2 assists som resulterade i 15p, vilket givetvis gav honom en plats i omgångens elva. En annan Liverpoolspelare som briljerade var Mané som var åter tillbaka i startelvan och slog till med 2 mål. Även Mané fick 15 poäng för sina 2 mål och en plats i omgångens elva.

Watford har plockade i lördags i och med 3-0 segern mot Huddersfield sin andra raka seger efter ett par svagare resultat. Spanske försvararen Kiko Femenia tog skrapade ihop 12p, och en plats i omgångens elva, tack vare en framspelning och den hållna nollan.

Även Chelsea var tillbaka på vinnarspåret efter krysset i förra omgången oavgjorda resultat mot Tottenham. Burnley slogs med 0-4 i en match där Ross Barkley briljerade med ett mål och 2 assists. 17 fina poäng blev det för hans del vilket var flest av alla i ligan.

Crystal Palace och Arsenal spelade 2-2 och delade således på poängen. Aubameyangs fortsätter att smälla in mål och gjorde i söndags sitt sjunde mål för säsongen, vilket tog upp honom i delad ledning i skytteligan. Crystal Palaces Luka Milivojevic slog i samma match till två gånger om och tog således även han med sina 15p en plats i omgångens elva.

Manchester United slog i sin tur Everton med 2-1.  Martial är i fin form och gjorde sitt fjärde mål för säsongen, samtliga fyra har förövrigt kommit på dem tre senaste ligamatcherna och är med sin fina form en spelare som kan vara värd att plocka in till era elvor. 

Omgångens stormöte mellan Tottenham och Manchester City blev inte den målfesten som marknaden förväntade sig. Peps mannar tog en 0-1 seger och 3 viktiga poäng. Mahrez gjorde segermålet och inkasserade 11p i en match där inga andra spelare stack ut nämnvärt rent poängmässigt, även om Citys nolla gav en del till Ederson samt övriga spelare i Citys försvar.

Vinnaren av #GW10

Det var väldigt jämnt i toppen med flertalet spelare som nådde över 90 poäng. Allra bäst var Jimmy Holmqvists “Winnerteam” som spelade in 95p. Jimmy spelade Triple Captain kortet på Salah vilket gav honom hela 45p bara där. Snyggt! Här nedanför hittar ni Jimmys elva.

Facebookgruppen

Vi kommer i dagarna presentera priset i #GW11. Det kommer att publiceras i vår Facebookgrupp som ni hittar HÄR.

I vår grupp hittar ni förutom info kring Fantasyn även en mängd olika rekar, nyheter och ännu fler tävlingar. 

Bonuslistan

Vi har nyligen uppdaterat vår bonuslista med ett antal nya bonusar. Där hittar ni all information ni kan tänkas behöva med omsättningskrav, insättningsbelopp, minimum odds etc. Dessutom har varje spelbolag en detaljerad recension. 

Så passa på att fylla på spelkassan nu lagom efter löning. 

Bonuslistan hittar ni – HÄR


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *