Fantasy Premier League #GW11

Published by Oskar on

Gameweek #11 är avslutad och i den här omgången gick vi in och sponsrade med FIFA19 till den person som samlade ihop flest poäng under omgången. Vem som vann denna omgången hittar ni här nedanför. 

Genomgång av #GW11

Premier Leagues tionde omgång gick verkligen i mittfältarnas tecken. Hela åtta mittfältare skrapade ihop mer än 10p, den överlägset starkaste lagdelen i omgångens elva. Men vi kikar lite närmare på omgångens mest intressanta resultat.

Bournemouth inledde piggt mot Manchester United och tog ledningen tidigt i första halvlek. Men Mourinhos manskap ville annat och på stopptid fick Rashford in ledningsmålet. 

Leicester åkte till Cardiff och skulle spela sin första match efter förra veckans tradegi. Med sig hem fick man iallafall 3 poäng efter mål av mr Gray. 

Everton körde över Brigthon med 3-1 Richardlison återigen stod för 2 mål. Mittfältaren belönades med 15 poäng för sin insats. 

Newcastle tog årets första vinst mot Watford på hemmaplan. 

West Hams möte mot Burnley var en riktig målorgie där det noterades hela 6 mål totalt. I West Ham gjorde nyförvärvet Felipe Anderson 2 mål och fick med det 13 poäng.

Annars var ju lördagens höjdpunkt mötet mellan Arsenal – Liverpool.
Där Arsenal inledde piggast men det var Liverpool som tog ledningen. Men strax före stopptid så fick Arsenal in kvitteringen och Liverpool är fortsatt obesegrat. 

Även mötet mellan Wolves och Tottenham blev målrikt där Spurs tidigt ledde med 0-3 men matchen fick puls igen efter att Wolves fått 2 straffar i andra halvlek. Men det blev aldrig några poäng för Wolves och Tottenham håller sig därmed kvar i toppen. 

Manchester City fortsatte sin slakt av bottenlagen och denna gången var det Southampton som skulle decimeras. 1-0 blev 2-0 och efter 18 minuter stod det 3-0 till hemmalaget. Danny Ings fick in reduceringen men det hjälpte knappast då City gjorde 3 nya efteråt. Nu leder City ligan och har dessutom +29 i målskillnad. Imponerande.

Chelsea tog återigen 3 poäng mot Crystal Palace efter 2 mål av Morata. Spanjoren har nu gjort 5 mål under säsongen.

På måndagen spelades ett ångestmöte mellan bottenlagen Huddersfield och Fulham. Det var Fulham som gjorde målet men dessvärre var det självmål, vilket innebär att Huddersfield noterades för sin första vinst för säsongen. 

Vinnaren av #GW11

Bäst den här omgången var Martin Axens “Aston Villa FC” som spelade in 93p. Martins offensiv stod för en bra omgång där anfallarna Jiminez, Aguero och Arnautovic stod för varsitt mål.
Här nedan hittar ni Martins lag. 

Facebookgruppen

Vi kommer i dagarna presentera priset i #GW12. Det kommer att publiceras i vår Facebookgrupp som ni hittar HÄR.

I vår grupp hittar ni förutom info kring Fantasyn även en mängd olika rekar, nyheter och ännu fler tävlingar. 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *