Fantasy Premier League #GW12

Published by Gio on

review fantasy
review fantasy
Fantasy Premier League #GW12

Gameweek #12 är avslutad och i den här omgången gick Coolbet in och sponsrade med en bonus värd 200 SEK till den person som samlade ihop flest poäng under omgången. Vem som vann denna omgången hittar ni här nedanför. Har ni inget konto hos Coolbet kan ni öppna det här och ta del av deras välkomstbonus på 100 % upp till 1.000 SEK genom att klicka här!

matchweek

Genomgång av #GW12

Gameweeks 12 bästa elva bjöd på ovanligt få “stjärnnamn”. Det var också en ganska så poängfattig omgång där “Bästa elvans” 121p var det tredjesämsta resultatet i årets Fantasy.

Bäst av samtliga spelare var Spurs argentinske försvarare Juan Foyth. 20-åringen, som gjorde sin andra start i Premier League, gjorde ett mål och hjälpte Spurs att hålla nollan borta mot Crystal Palace. Foyth drog 15p på egen hand, snacka om att presentera sig i Fantasyn på allvar.

I mål hittar vi landslagsmeriterade Joe Hart. Visserligen är han långt ifrån en landslagsplats idag men visade upp sig i matchen mot Leicester från sin bästa sida. En hållen nolla och 10 friska poäng blev det för Joe Hart som också blev den enda spelaren från detta 0-0 möte som tog en plats i omgångens elva.

Till backlinjen bidrog Liverpool med flest spelare. Vanligtvis är det Salah & Mané som brukar ta en plats i omgångens elva men denna gång var det alltså 2 försvarare. Mer specifikt Andrew Robertson och Trent Alexander-Arnold som båda stod för varsin assist. Det + Liverpools hållna nolla i 2-0 segern mot Fulham resulterade i 12 och respektive 11 poäng.

Vi fortsätter i backlinjen då omgången gick i försvararnas tecken. Som fjärde försvarare, av fem sammanlagt, hittar vi Brightons Lewis Dunk. Dunk, som nickade tidigt in Brightons ledningsmål, fick ihop 9p, trots att hans lag släppte in 2 mål. I samma match hittar vi ytterligare två andra spelare som kvalade in i omgångens bästa elva, mer specifikt Cardiffs försvarare Sol Bamba, som är femte och sista försvarare i omgångens lag, samt mittfältaren Callum Peterson. Båda två var stora segerorganisatörer i Cardiffs 2-1 seger med varsitt mål. Paterson noterades även för en assist vilket gav honom totalt 12p.

Vad är en elva utan City-spelare? Peps gubbar tog en viktig 3-1 seger mot Mourinhos mannar. David Silva, Sergio Agüero och Ilkay Gündogan målade för City men det var Bernardo Silva som knep en plats i omgångens lag med sina 2 assists.

Tredje och sista mittfältaren i omgångens lag är Wolves Ivan Cavaleiro som löste tack vare sitt 0-1 mål ett oavgjort resultat mot Arsenal. 

Uppe i anfallet hittar vi ytterligare två herrar som inte hör till ligans större offensiva profiler. Två stycken rentav lågpresterande (med Fantasymått mätt) anfallare. Anfallsduon stavas Manolo Gabbiadini, som gjorde Southamptons enda mål i 1-1 matchen mot Watford, samt Newcastles Salomón Rondón som slog till 2x om mot Bournemouth. Detta var förövrigt första gången som dessa anfallare hittade nätet i årets Premier League.

Vinnaren av #GW12

I en ganska poängsnål omgång där väldigt få spelare nådde över 70 poäng så lyckades en person sticka ut ur mängden. Kudos till Christian Riise vars lag Tikka Mo Salah var det enda som tog sig över 80-strecket. 86 fina poäng blev det för Christian som därmed vunnit en bonus á 200 kr hos Coolbet. Skicka ditt användarnamn till Spelrek på Messenger så ser vi till att ditt konto krediteras med ditt pris. Här nedanför hittar ni Christians elva.

fantasy

Facebookgruppen

Vi kommer i dagarna presentera priset i #GW13. Det kommer att publiceras i vår Facebookgrupp som ni hittar HÄR.

I vår grupp hittar ni förutom info kring Fantasyn även en mängd olika rekar, nyheter och ännu fler tävlingar. 

Bonuslistan

Vi har nyligen uppdaterat vår bonuslista med ett antal nya bonusar. Där hittar ni all information ni kan tänkas behöva med omsättningskrav, insättningsbelopp, minimum odds etc. Dessutom har varje spelbolag en detaljerad recension. 

Bonuslistan hittar ni – HÄR

Categories: Nyheter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *