Nattens NHL – 17 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Usch, den föregående natten var inget roligt. Den försöker vi glömma direkt. Vi bryter ihop och kommer igen ännu starkare. I natt har vi tio nya och härliga matcher att se fram emot där bland annat Elias Pettersson kommer medverka i Vancouvers hemmamatch mot Edmonton.

Columbus - Buffalo 01.00

Columbus mönstrar ett intressant lag här. Etablerade lirare som Dubinsky, Bjorkstrand, Jones och Werenski kommer bland annat spela för hemmalaget. Emil Bemström får chansen i förstakedjan medan Kevin Stenlund kommer centra i andra. Buffalo ställer upp med ganska mediokert lag med tanke på att man spelade många av sina stjärnor under gårdagens hemmamatch mot Pittsburgh. Jag testar därför hemmavinst till hela 2,17. 

Columbus rak @2.17 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

NY Islanders - Philadelphia 01.00

Möttes igår där NY Islanders vann. Jag tror Long Island-laget kniper en ny vinst i natt. Man ställer nämligen upp med stjärnor som Eberle, Brassard, Lee och Leddy m.fl. Philadelphia har ett hyfsat lag på pappret, men känns svagare än NY Islanders. Dessutom spelar NY Islanders på hemmaplan och vill visa upp sig från sin bästa sida.

NY Islanders rak @2,05 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Tampa Bay - Carolina 01.00

Känslan säger mycket mål, men oddset på Ö5,5 är för lågt och jag vågar inte röra Ö6,5. Tampa Bay ställer upp med bland annat Stamkos, Killorn och McDonagh medan Carolinas laguppställning inte är lika namnkunnig direkt. Tampa Bay rak kan vara ett bra spel för den som vill, men jag skippar.   

Detroit - Chicago 01.30

Mycket oviss match. Båda lagen ställer upp med svaga trupper där dock Chicagos förstakedja sticker ut lite extra med DeBrincat, Strome och Shaw. Tvingas jag välja en vinnare hade jag lagt mina slantar på Blackhawks, men avstår spel då jag anser att matchen är för oviss.   

Minnesota - Dallas 02.00

Nattens bästa spel, enligt mig. Minnesota ställer upp med grymt bra lag då Brodin, Dumba, Foligno, Parise, Spurgeon, Staal, Stafford, Zuccarello och Zucker bland annat kommer spela. Dallas har en hyfsat defensiv med sig, men en väldigt oprövad och orutinerad offensiv samt målvaktspar. Kommer Wild med rätt inställning till matchen ska Stars bli en munsbit. Jag testar därför såväl Minnesota rak som Minnesota -1,5 i matchen.

Minnesota rak @1,83 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Minnesota -1,5 @2,40 (1,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Colorado - Vegas 03.00

En oviss match där jag avstår spel. Kan gå lite hursomhelst. 

Arizona - Los Angeles 04.00

En av två matcher lagen emellan i natt. Det lär vara ganska spretiga laguppställningar och svårt att syna något spel här. Avstår således.  

San José - Anaheim 04.00

Inte hittar någon information angående laguppställningarna och avstår därför spel.  

Vancouver - Edmonton 04.00

Här testar vi Vancouver rak. Canucks ställer upp med ett intressant lag där en viss Elias Pettersson startar som center i förstakedjan. Även Ferland, Pearson, Sutter, Virtanen, Edler och Myers kommer spela. Inga dussinlirare direkt. Edmonton ställer upp med ett riktigt svagt lag. Nurse och Larsson bildar första backpar, men därefter är det “tomt”. Starrett och Wells agerar målvaktspar, vilket inte direkt kommer skrämma Pettersson och kompani. Nej, här blir det givet spel på hemmavinst.   

Vancouver rak @ 2,20 (3u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Los Angeles - Arizona 04.30

En av två matcher lagen emellan i natt. Det lär vara ganska spretiga laguppställningar och svårt att syna något spel här. Avstår således.  

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *