Nattens NHL – 21 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

En kvällsmatch och tolv bataljer i natt. Snacka om mycket försäsongshockey de närmaste timmarna. Det blir onekligen något att bita i. Jag kommer uppdatera det här inlägget löpande under dagen, så kika in lite då och då om ni har intresse för det såklart.  

Columbus - Pittsburgh 20.00

Kvällsmatch. Härligt! Här kommer Columbus med ett mycket fint lag då Atkinson, Dubois, Jenner, Foligno, Anderson, Murray, Savard, Kopisalo bland annat spelar. Pittsburgh vilar i stort sett alla sina stjärnor där de mest namnkunniga spelarna är Bjugstad, Aston-Reese och Gudbarnson. Givet att tro på hemmavinst här och det kan förmodligen trilla in en hel del mål i matchen också. Jag spelar Columbus rak och -1,5. Ska vi säg 4-2? Taget för min del.

Columbus rak @2.15 (3u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Columbus -1,5 @2.65 (2u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Minnesota - Colorado 00.00

Minnesota ställer upp med fint lag då spelare som Koivu, Parise, Staal, Zucker, Foligno, Suter, Stafford, Dumba och Zuccarello spelar. Colorado ställer upp med väldigt svagt lag där alla stjärnor saknas. De “största” namnen är Nichushkin, Compher och Burakovsky, vilket säger det mesta. Given spel på Minnesota som “ska” vinna denna matchen tämligen enkelt. Jag testar såväl Minnesota rak som Minnesota -1,5.

Minnesota rak @2.05 (3u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Minnesota -1,5 @2,60 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Buffalo - Toronto 01.00

Buffalo ställer upp fint lag i natt. Forwards som Eichel, Vesey, Skinner och Johansson kommer lira. Även supertalangen Dahlin och den finske backbjässen, Ristolainen. Även Toronto ställer upp med ett relativt fint lag. Kapanen, Tavares och Marner bildar förstakedja t.ex. Muzzin och Barrie bildar första backpar och Neuvirth startar i målet. Mycket oviss match. Känslan är att det blir mycket mål, men jag avstår spel helt i matchen.

New Jersey - NY Islanders 01.00

New Jersey ställer upp med en fin förstakedja i Gusev, Hischier och Bratt. Därefter ser det tunnare ut. Backuppsättningen känns dock ganska stabil med Vatanen, Severson, White i spetsen. Stjärnmålvakten, Schneider, förväntas spela hela matchen. NY Islanders ställer upp med stjärnspelare som Barzal, Eberle och Lee. Även en stabil backuppsättning där Leddy och Hickey är i spetsen. Det är troligt att Greiss vaktar buren. Jag tycker båda lagen ser fina ut defensivt, men mindre bra offensivt. Jag testar därför spel på lite mål i matchen. 

Devils – NY Islanders U5,5 @1,99 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Philadelphia - NY Rangers 01.00

Här mönstrar Philadelphia ett extremt starkt lag. Forwardsstjärnorna Giroux, van Riemsdyk, Laughton och Voracek spelar. Lägg därtill Konecny, Raffl, Hayes, Lindblom och Stewart. Hägg, Provorov och Niskanen kommer finnas med bland backarna och Hart är en av två målvakter. NY Rangers saknar många av sina största stjärnor som Zibanejad, Panarin, Kakko, Namestnikov, Trouba, Staal och Lundqvist. Stor klasskillnad på de båda lagen i kväll och Flyers vinner på pappret alla dagar i veckan. Vi får hela 2,05 i odds på hemmavinst och den måste synas. Det kan tillkomma fler spel lite senare. Lurar lite på -1,5 och kanske Flyers Ö3,5.

Philadelphia rak @2,05 (3u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Washington - Carolina 01.00

Båda lagen ställer upp med svaga lag. Liten fördel Washington dock. Känslan är att det kan bli en hel del mål, men rör inga spel här.

Ottawa - Montréal 01.30

Två lag som inte ställer upp med jättebra trupper. Jag avstår spel helt.

Dallas - Florida 02.00

Wow. Här mönstrar Dallas ett riktigt fint lag, eller vad sägs som en förstakedja med Benn-Seguin-Pavelski? Hintz, Radulov och Cogliano finns också med bland forwardsuppsättningen och backarna Klingberg och Heiskanen kommer spela. Bishop är en av två målvakter. Florida ställer upp med en svag trupp där flera av lagets stjärnor stannar hemma. Luktar Dallas-vinst och Dallas rak får således en slant. 

Dallas rak @2,05 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Nashville - Tampa Bay 02.00

Wow. Vilket lag Nashville ställer på isen i natt. Forsberg, Arvidsson, Johansen och Duchene spelar bland annat av lagets forwards. Weber, Ekholm och Josi är med bland backarna och Rinne som keeper. Inga dussinlirare direkt. Tampa Bay kommer med riktigt svag trupp och ska normalt sett inte ha en chans här. Inga av lagets stjärnor är med i denna match. Givet att testa hemmavinst här.

Nashville rak @2,05 (2,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

San José - Vegas 02.00

San José ställer upp med bland annat Couture, Vlasic, M.Karlsson och Labanc medan Vegass trupp innehåller Smith, Pacioretty, Tuch och Nosek. Sharks har med sig stjärnmålvakten, Jones, och Golden Knights, Fleury. På pappret två ganska jämna lag i natt alltså. Jag får ingen känsla och kommer avstå spel i matchen.

Chicago - Boston 02.30

Chicago kommer med ett mycket fint lag då Nylander, Toews och Kane bildar förstakedja, DeBrincat, Strome och Shaw andrakedja samt att bland annat Saad och Kubalik även spelar bland forwards. Backuppsättningen innehåller Keith, Gustafsson, Maatta och Seabrook, vilket är en helt sjuk bra defensiv. Lehner startar i målet. Blackhawks kommer säkerligen inte släppa in mycket mål i natt. Boston kommer med en mycket svag trupp och ska normalt sett inte ha en chans här, ärligt talat. Jag kör därför Chicago rak och Chicago -1,5.

Chicago rak @2,05 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Chicago -1,5 @2,82 (1,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Arizona - Anaheim 03.00

Jag får ingen direkt känsla här och avstår spel. 

Los Angeles - Vancouver 03.00

Vancouver ställer upp med bland annat Pettersson, Boeser, Sutter, Virtanen, Edler och Myers. Helt okej laguppställning alltså. Jag känner mig dock väldigt osäker på utgången av matchen och avstår spel.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *