Nattens NHL – 24 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Herregud, vilket gårdag. Allt gick verkligen emot oss. Sådan dagar kommer tyvärr ibland. Alltid lika tråkigt. Men vad ska man göra? Bara att bryta ihop och komma ut ännu starkare på andra sidan!

I natt väntar sex nya försäsongsmatcher. Jag kommer hålla nere antalet spel i natt. Nu hoppas vi på ett trendbrott och lite plus på kontot. Det är vi värda efter mycket stolpe ut på slutet. 

Florida - Tampa Bay 01.00

Floridaderby där Tampa Bay kommer med i stort sett ordinarie lag. Kucherov, Palat, Stamkos, Hedman, McDonagh, Sergachev och Shattenkirk spelar bland annat. Vasilevskiy är en av två målvakter. 

Känslan är att vi får se en hel del mål i matchen och de flesta bör komma i Floridas kasse. Jag testar därför Tampa Bay ML till finfina 1,86. För högt odds enligt mig med tanke på Lightnings offensiva kraft i matchen. 

Tampa Bay ML @1,86 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

NY Rangers - NY Islanders 01.00

NY Rangers ställer upp med starkt lag då stjärnor som Panarin, Zibanejad, Buchnevich, Kakko, Strome, Staal, Trouba och Lundqvist finns med i truppen. Även NY Islanders kommer med starkt lag då Leddy, Bailey, Barzal, Brassard, Eberle och Lee bland annat spelar. Jag vågar inte röra 1-X-2 här utan väljer att köra en slant på Ö5,5 mål i matchen till 1,80. Det finns tillräckligt med offensiv skicklighet för att detta spel ska kunna hitta hem. Derbymatcher brukar dessutom alltid kunna bli griniga, vilket bör resultera i mycket utvisningar och således powerplay.

NY Rangers – NY Islanders Ö5,5 @1,80 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

St.Louis - Dallas 02.00

St.Louis ställer återigen ett starkt lag på banan då flera av lagets stjärnor spelar. Dallas ställer ett hyfsat lag på isen i natt där Benn, Radulov, Janmark och Klingberg bland annat spelar. Det ska, trots det, vara fördel Blues, men jag avstår spel. Matchen känns för oviss.  

Edmonton - Arizona 03.00

Arizona kommer till spel med bland annat en förstakedja som innehåller Keller, Stepan och Kessel. Även spelare som Söderberg, Grabner, Ekman-Larsson, Demers, Hjalmarsson och Goligoski kommer spela för Coyotes. I Edmonton gör McDavid säsongsdebut och bildar kedja tillsammans med snipern Draisaitl och Kassian. Lägg där till att spelar som Gagner, Nugent-Hopkins, Neal, Klefbom, Nurse och Larsson med flera spelar. När McDavid spelar måste jag bara testa en slant på Edmonton-vinst. Oilers rak spelas därför till fina 2,05.

Edmonton rak @2,05 (2,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100% oddsbonus

Calgary - Winnipeg 03.00

Här ställer Calgary upp sitt bästa lag. Gaudreau, Monahan, Lindholm, Bennett, Backlund, Frolik, Lucic, Giordano, Brodie, Hanifin och Hamoric lirar bland annat. Lägg där till att Kylington och R. Andersson bildar tredje backpar för Flames. Kul! Calgary och Winnipeg möttes igår, då i Winnipeg, där Jets vann med klara 4-1. Då spelade de flesta av lagets stjärnor och står därmed över nattens match. Winnipeg kommer med ett riktigt svagt lag och ska normalt sett inte ha en chans här. Jag testar därför en slant på Calgary Ö3,5 ML till hela 1,93. Hemmalaget bör, med den offensiven, kunna ösa in mål i natt.

Calgary Ö3,5 ML @1,93 (2,5u) hos Betsson – Klicka här för att hämta 100% oddsbonus

Anaheim - San José 04.00

Här får jag ingen känsla överhuvudtaget och väljer att avstå från spel.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *