Nattens NHL – 25 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Jösses. Formen är i ärlighetens namn usel för tillfället. Det återstår fem försäsongsdagar innan NHL-premiären om en vecka. Jag ska försöka hitta tillbaka till det vinnande spåret och avsluta försäsongen bra. Det blir dock få spel fram till NHL-premiären. Nu kör vi en ny natt!

Boston - New Jersey 01.00

Båda lagen ställer upp med lite tveksamma lag, där New Jersey har det bättre laget på pappret. Oviss match på förhand och jag avstår spel.

Buffalo - Columbus 01.00

Buffalo ställer upp med ett bra lag där stjärnor som Eichel, Vesey, Skinner, Johansson, Dahlin och Ristolainen kommer spela. Columbus förväntas ställa upp med mindre meriterat lag. Luktar Sabres-vinst här. Jag avstår dock.

Pittsburgh - Detroit 01.00

Pittsburgh förväntas ställa upp med grymt lag medan Detroit spelar med en betydligt mindre meriterad trupp. Penguins är gigantiska favoriter enligt oddssättarna, vilket dom också ska vara. Unibet har 1,72 på hemmavinst, vilket jag synar.

Pittsburgh rak @1,72 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Toronto - Montréal 01.00

Ett klassiskt kanadensiskt möte! De möttes så sent som igår där Toronto vann med 3-0 trots att man ställde upp med ett betydligt sämre lag än vad Montréal gjorde. Toronto har ett brutalt bra lag i nattens hemmamatch. Johnsson, Kapanen, Marner, Nylander, Spezza och Tavares spelar bland forwards. Lägg där till att Barrie, Ceci, Muzzin och Rielly spelar bland backarna. Andersen är en av två målvakten. Toronto ställer mer eller mindre upp med sitt ordinarie NHL-lag. Montréal ställer upp med hyfsat lag där Weber, Gallagher, Alzner, Lehkonen och Drouin kommer spela. Maple Leafs har dock en betydligt bättre trupp och “ska” vinna. Här testar jag Toronto rak och Toronto -1,5.

Toronto rak @1,75 (2,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Toronto -1,5 @2,25 (1,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Nashville - Carolina 02.00

Nashville ställer upp med ett grymt lag då stjärnor som Ellis, Turris, Ekholm, Arvidsson, Rinne, Granlund, Johansen och Duchene finns med i truppen. Carolina ställer upp med ett betydligt sämre lag och ska normalt sett inte räcka till här. Nashville rak får således en slant.

Nashville rak @1,80 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Chicago - Washington 02.30

Här får vi en riktigt häftig match då båda lagen ställer sina stjärnor på banan. Chicago kommer spela med DeBrincat, Toews, Saad, Shaw, Kane, Keith, Maatta, Seabrook och Gustafsson medan Washington ställer upp med Ovechkin, Bäckström, Wilson, Vrana, Oshie och Carlson. Holtby kommer spela halva matchen för gästerna. Här luktar det massvis med mål. Båda lagen hade problem med defensiven ifjol, men öste in mål framåt. Oddset på Ö5,5 är dock alldeles för lågt och jag avstår därför spel på matchen.

Anaheim - Los Angeles 04.00

Alltid ovisst när dessa båda lag möts oavsett vilka som spelar. Jag avstår därför spel.

Vancouver - Ottawa 04.00

Vancouver vilar stjärnor som Pettersson och Boeser här, men har ändå bra lag då Pearson, Horvat, Baertschi och Sutter bland annat spelar. Ottawa ställer dock upp med bättre lag då Anderson, Zaitsev, Chabot, Hainsey, Tkachuk, Duclair, Pageau, Anisimov, Ennis och Boedker bland annat kommer spela. Som sagt, fördel Ottawa och jag testar bortavinst till en liten slant.

Ottawa rak @2,70 (1,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Vegas - Colorado 04.00

Här får jag ingen direkt känsla alls och avstår spel. 

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *