Nattens NHL – 27 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Formen börjar sakteliga komma tillbaka då hela 7/8 senaste spelen hittat hem. Nu hoppas jag formen fortsätter så vi kan få en perfekt avslutning på årets preseason i NHL. I natt väntar fem nya härliga matcher där jag hittat ett par intressanta spel. Let`s go!

Columbus - New Jersey 01.00

Här ställer Columbus upp med det laget som troligen startar i säsongpremiären nästa vecka. Med andra ord ska man definitivt ses med toppchans att vinna. Atkinson, Nyquist, Jones, Werenski, Jenner, Bjorkstrand, Foligno och Anderson spelar bland annat. Hyfsade namn. Även New Jersey ställer upp med ett fint lag då Hall, Hischier, Bratt, Zajac, Hughes, Simmonds, Subban, Severson och Schneider finns med i truppen. Jag håller dock Columbus högre och räknar med Blue Jackets-vinst. Plockar med ML för att “säkra upp” en aning.

Columbus ML @1,89 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100% oddsbonus

Carolina - Nashville 01.30

Carolina ställer upp med ett maxat lag. Niederreiter, Staal, Teravainen, Aho och Svechnikov finns med i Hurricanes två första kedjor. Grym offensiv! Slavin och Hamilton är i spetsen av defensiven medan Mrazek och Reimer är målvakterna i matchen. Nattens motståndare, Nashville, ställer upp med ett mindre meriterat lag, men låter ändå etablerade spelare som Johansen, Duchene, Turris, Smith bland annat spela. Ändå fördel Carolina här, vilket gör att jag testar hemmavinst.

Carolina rak @2,05 (2u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100% oddsbonus

Detroit - Toronto 01.30

Här ställer båda klubbarna upp med svaga lag. Framför allt Toronto där man ställer upp med i stort sett ett rent AHL-lag. Ja, Detroits trupp är även den fylld med massa orutin och unga talanger. Otroligt oviss match och jag avstår spel. Känslan säger att det kan bli en hel del mål i matchen, dock.

St.Louis - Washington 02.00

Blues ställer ett starkt lag på banan då spelare som Bozak, Schenn, Schwartz, Steen, Tarasenko, Bouwmeester, Faulk och Pietrangelo spelar. Målvaktssidan är dock “svag” då Ville Husso och Adam Wilcox bildar målvaktspar i nattens match. Holtby startar matchen för Washington, vilket är ett stort plus. Vrana, Eller, Kuznetsov, Orlov, och Jensen kommer spela för Capitals, men därefter är det ganska “klent”. Ingen Ovechkin, Bäckström, Oshie eller Carlson. Det gör att matchen känns väldigt oviss och jag avstår spel. Hade St. Louis ställt upp med ordinarie målvakt hade jag lirat hemmavinst. Nu är jag ytterst tveksam.

Vegas - Los Angeles 04.00

Fleury kommer starta i mål för Vegas och det sägs att Golden Knights kommer ställa upp med ett grymt lag likt det man kommer starta med i NHL-premiären. Gör man det “ska” man slå Los Angeles oavsett vilket lag Kings ställer på banan. Jag får dock dåliga vibes och avstår spel här. Vegas-vinst står i alldeles för lågt odds, enligt mig.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *