Nattens NHL – 29 september

Published by Timmy on

timmy tankar
timmy tankar

Försäsongens sista natt är kommen! Fyra matcher ska spelas sedan är det äntligen dags för NHL-premiär om ett par dagar. Gårdagen gick väldigt bra då 4/6 spel hittade hem. Dock hann jag inte få upp ett inlägg utan publicerade spelen endast på Twitter p.g.a. tidsbrist.

Carolina - Washington 19.30

Båda lagen mönstrar bra lag, vilket gör det väldigt svårt att hitta något klockrent spel. Känslan säger att Carolina drar det längsta strået, men jag vet inte. Jag avstår spel från matchen.

Minnesota - Winnipeg 20.00

Båda lagen ställer upp med grymma lineups där jag håller Minnesotas laguppställning som den bättre. Man har dessutom hemmaplan, vilket blir den avgörande faktorn för mitt tips. Jag väljer att testa en slant på Minnesota-vinst här. För bra odds för att inte prova.

Minnesota ML @1,83 (2,5u) hos Bet365 – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Columbus - St.Louis 23.00

Columbus ställer upp med ett bra lag där bland annat Foligno, Dubois, Atkinson, Nyquist, Bjorkstrand, Murray, Jones och Werenski kommer spela. St.Louis skickar ett ganska svagt lag, framför allt på forwardssidan. Backuppsättningen och målvaktsparet är dock stabilt. Blue Jackets ska dock vara det bättre laget här och bör vinna. Testar därför hemmavinst. 

Columbus rak @2,05 (2,5u) hos Bethard – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Vegas - San José 02.00

Här inväntar jag laguppställningarna innan jag lägger eventuella spel.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *