NHL-långtidsspel (spelare)

Published by Timmy on

Äntligen är NHL-säsongen 2019-2020 här! 

Här nedan följer mina långtidsspel (spelare) under den kommande säsongen. 

Poängligavinnare

Här är såklart Kucherov, McDavid och Crosby stora favoriter till att ta hem poängligan. Istället för att spela favoriterna väljer jag att lägga på lite outsiders för skojs skull. 

Austin Matthews

Kommentar: Toronto-stjärnan har snittat över en poäng/match under sina två senaste säsonger. Maple Leafs har en brutal offensiv och kommer göra mycket mål framåt. Får bara Matthews vara skadefri kan hans säsong bli hur bra som helst. Att han vinner poängligan står i 34,00 (!) gånger hos Bet365 och “bara” 18 gånger hos Unibet. Synas såklart.

Matthews @34,00 (0,5u) hos Bet365 – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Johnny Gaudreau

Kommentar: Gaudreau svarade för hela 99 poäng under fjolårssäsongen och har mer poäng än så i kroppen. Jag tror stenhårt på Calgary och Flames lär ösa in mål i vinter. Får Gaudreau vara skadefri och får ut hela sitt register kan han definitivt vara en utmanare att vinna poängligan. Bet365 har spelat till hela 29,00 medan t.ex. Coolbet har samma spel till blygsamma 12,00! 

Gaudreau @29,00 (0,5u) hos Bet365 – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Calder Trophy

Alla talar om NY Rangers Kaapo Kakko och New Jerseys Jack Hughes. Någon av dessa supertalanger kommer högst troligen ta hem priset. Enda utmanare är väl egentligen Cale Makar, sedan vet man aldrig med skador och liknande. Vi får 4,00 på Kakko som vinnare hos Unibet och samma odds på Hughes som vinnare på Coolbet. Jag lägger därför båda dessa och “säkrar” således upp. Så länge någon av Kakko och Hughes vinner Calder Trophy (årets rookie) så dubblar vi degen. Det är högst troligt. Blir mycket förvånad annars.

Kakko @4,00 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Hughes @4,00 (3u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Flest poäng (Sverige)

Här är det många om budet. Elias Lindholm, Gabriel Landeskog, Mika Zibanejad, Nicklas Bäckström, Filip Forsberg och Elias Pettersson kommer såklart vara med i toppen. Jag väljer dock att tro på Vancouvers Elias Pettersson. Svensken gjorde en magnifik rookiesäsong och kommer bara bli bättre framöver. Får han bara vara skadefri så kan det bli en riktigt fin säsong för den unge svensken. Elias Lindholm vann ifjol med sina 78 poäng. Pettersson kan definitivt göra fler poäng än så samtidigt som jag har svårt att se någon av de övriga svenska spelarna göra 80+ poäng.

Pettersson @4,00 (3u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Poängspel

William Nylander

Kommentar: Här testar jag U66,5 poäng från Nylanders klubban. Ifjol gjorde svensken endast 27 poäng på 54 matcher och innan dess 61 poäng två säsonger i rad. Jag tror på en betydligt starkare säsong än i fjol för Nylanders del, men inte att han gör 67+ poäng. Toronto har alldeles för många stjärnor som tar större plats än Nylander. Jag tänker främst på Matthews, Marner och Tavares.  

Nylander U66,5 poäng @1,85 (2,5u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Johnny Gaudreau

Kommentar: Gaudreau svarade för hela 99 poäng under fjolårssäsongen och har mer poäng än så i kroppen. Jag tror stenhårt på Calgary och Flames lär ösa in mål i vinter. Får Gaudreau vara skadefri och får ut hela sitt register kan han definitivt vara en utmanare att vinna poängligan. Därför lägger jag en slant på Gaudreau Ö94,5 poäng till fina 1,85.

Gaudreau Ö94,5 poäng @1,85 (3u) hos Coolbet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Interna poängligor

Arizona Coyotes

Kommentar: Ifjol vann Clayton Keller Arizonas interna poängliga på blygsamma 47 poäng. Inför den här säsongen har man värvat in stjärnan Phil Kessel från Pittsburgh. Amerikanen gjorde hela 82 poäng under fjolårssäsongen och ska ses med toppchans att ta hem Coyotes interna poängliga. Han spelar grymt mycket i powerplay och har såväl bra skott som ett fint spelsinne.

Kessel @2,35 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

San José Sharks

Kommentar: I San José finns det många poängspelare där backen Brent Burns är favorit till att ta hem den interna poängligan enligt oddssättarna. Jag väljer dock att testa Logan Couture till hela 3,80. Alldeles för bra odds för att inte testa med en slant. Kanadensaren svarade för ett lysande slutspel i våras där han blev trea i den totala poängligan (trots att San José missade finalen) och vann den interna poängligan överlägset. Jag hoppas Couture rider vidare på den vågen. 

Couture @3,80 (1,5u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Vancouver Canucks

Kommentar: Elias Pettersson vann den interna poängligan i fjol som rookie och ska ses med toppchans att göra om den bedriften. Svensken lär vara ännu bättre i år. 

Pettersson @2,00 (3u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

— 

Washington Capitals

Kommentar: Alexander Ovechkin och Nicklas Bäckström börjar bli lite till åren och kommer inte spruta in lika mycket poäng som de gjorde för några säsonger sedan. Jag tror istället på den ryske stjärnan, Evgeny Kuznetsov, som hade lite av en “mellansäsong” i fjol och trots det gjorde han 72 poäng på 76 matcher. Kuznetsov har definitivt potential för 100+ poäng och kan faktiskt utmana om den totala poängligatiteln i bästa fall. Han får mitt förtroende här i alla fall till fina 2,85. 

Kuznetsov @2,85 (2u) hos Unibet – Klicka här för att hämta 100 % oddsbonus

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *