Spelrek 26/6: Nigeria – Argentina

Published by Andreas on

VM : Nigeria - Argentina

Nu eller aldrig. Argentina har fått en sista chans att ta sig vidare till slutspel och då är det en sak som gäller, vinst mot Nigeria och om Island skulle slå ett roterande Kroatien så kommer det handla om målskillnad, så vinst och gärna med marginal.

Nigeria började att förlora klart mot Kroatien med 2-0 och senast slog man Island med 2-0 efter att Musa skojat upp försvaret x2 och öborna sedan missat en straff i slutet av matchen.

Argentina började med att spela 1-1 mot Island i en match där man inte fick in bollen och senast var det ett riktigt fritt fall mot Kroatien där man satsade allt framåt sista 15 men fick betala med 2 mål i röven.

Den stora snackisen inför den här matchen har handlat om tränaren Sampaoli. Ryktet kommer från de argentinska journalisterna och gör gällande att spelarna själva ska ta ut laget mot Nigeria efter att man inte alls varit nöjda med varken startelva eller formation i de tidigare matcherna. Att spelarna kommer ta ut laget själva helt och hållet är såklart ren bullshit, att man däremot har haft ett möte efter matchen mot Kroatien där alla tankar fått luftas stämmer däremot som jag förstår det.

Med tanke på omständigheterna och att Nigeria är väldigt svaga organisatoriskt så kommer jag gå stenhårt här på Argentina. Jag vet hur mycket fotboll det här laget har i sig, man kommer knyta näven likt mot Ecuador i den sista kvalmatchen i höstas och greja den där jävla åttondelen.

Vår rek

Värt att notera är att det förväntas bli en 4-3-3 från Argentina där anfallet består av Di Maria, Messi och Pipa. Även Armani och Banega förväntas starta, detta innebär helt enkelt att det är back to basic (Bortsett Armani) och just back to basic är vad detta argentinska lag behöver.

Mitt spel blir:

4.5/5 units på Argentina -1.0 @ 1.95 hos Coolbet.

VAMOS ARGENTINA CARAJO!

  • Back to basic.
  • Argentina har underpresterat något enormt, nu tar vi betalt.
  • Att Pipa kommer in som target och avlastar Lionel kommer vara key.
  • Pressen är enorm på alla sätt och vis.

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

coolbet
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.50

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *