Spelrek 16/6: Peru – Danmark

Published by Andreas on

VM: Peru - Danmark 16/6

Då var vi igång, 1 månad med fotboll och känslor, underbart!

Jag går till Grupp C direkt där vi har ett förmodat nyckelmöte redan i premiären, en grupp där Frankrike bör vinna relativt enkelt och sedan så får Peru och Danmark slåss om det som blir över medan Australien får åka hem innan man ens hunnit packa upp väskorna.

Peru är ett lag som jag inbillar mig att många inte direkt har någon koll på, så vad är det för lag? Det är ett lag som inte varit med i VM på 36 år, man tog sig till sommarens fest genom en sista kvalplats från det sydamerikanska kvalet och ett dubbelmöte med Nya Zeeland vilket slutade 2-0 i peruanernas favör.

Danmark har nog de flesta bättre koll på, de tog sig till VM genom att komma 2:a i sin kvalgrupp och spelade play-off mot Irland, 0-0 hemma och sedan vann man med hela 1-5 på bortaplan efter att Christian Eriksen haft total show med sitt hattrick.

Peru kommer in till årets VM som otroligt underskattade, man har ett offensivt mittfält bestående av Cueva, Farfan och Carrillo, ett mittfält jag hade tagit istället för det svenska t.ex. alla dagar i veckan. Längst fram har man the one and only Paolo “Coca Cola” Guerrero som så sent som för 2 veckor sedan var avstängd p.g.a doping (Kokain) men FIFAs egna domstol beslutade att rättegången skjuts upp till efter VM, helt rätt om ni frågar mig. Värt att notera är att svenskbekantingen och den före detta Malmö FF spelare Yotun har en given roll som någon form av defensiv mittfältare.

I Danmark så kretsar mycket såklart kring lagets stora stjärna, Eriksen. Eriksen kommer till VM efter en enormt bra säsong med Tottenham, 10 mål och betydligt fler assist gör honom till en av säsongens bästa spelare i Premier League. Danmark har träningsspelat mot Sverige där det blev 0-0 i en usel match på Friends och i genrepet slog man Mexiko med 2-0, målskyttar? Poulsen och just det ja, Eriksen.

Vår rek

I min bok så är detta så gott som 50/50. Danmark är bättre än på länge men det är också Peru. Ryssland har blivit invaderade av peruaner som kommer vara på plats och lyfta laget vidare från den här gruppen, t.ex. när man mötte Saudiarabien i Schweiz inför VM så var det 18000 peruaner på plats, det säger det mesta. 

Jag väljer att spela:

3/5 units på Peru +0  @ 2.35 hos Pinnacle. Alltså pengarna tillbaka vid oavgjort.

För er som spelar på EU-bolag så har Behard 2.29 på samma spel som helt klart är bra, detta spelet är spelbart ner till 2.10.

  • Peru är underskattade, rejält underskattade.
  • Peru har en offensiv spets som är i nivå med de bästa lagen i världen.
  • Läktarmatchen, game set and match till sydamerikanerna.
  • Christian Eriksen.

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

bethard
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 4x bonus
  • Minimum odds: 1.80

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *