Spelrek 1/12: Preussen Munster – Hallescher FC

Published by Linder on

3. Liga 14:00

Förra månaden slutade som det bör, gröna siffror för undertecknad och vi vände en dålig start till +24 Units vilket måste anses som klart godkänt. 

Snart är det dags för uppehåll i de Tyska ligorna, det är cirka 3 veckor kvar till juluppehållet och sen dröjer det en månad innan det spelas tävlingsfotboll där igen. 

Idag riktar vi in oss på 3.Liga och mötet mellan Preussen Munster och Hallescher. Preussen är i ganska gott slag, man har efter en svit på 3 raka förluster repat sig och har efter det tagit 20 av 27 möjliga poäng vilket gör att man nu börjat distansera sig lite från lagen som krigar i mitten. För i år är det en serie där alla kan slå alla och det är ingen skräll att det endast skiljer 5 poäng mellan 1-6 och endast 4 poäng mellan 9-17. Det är en tuff serie helt klart. 

Senaste matchen vann man hemma mot Braunschweig med hela 3-0, alla målen gjordes av lagets bästa spelare Kobylanski som tillsammans med nyförvärvet Rufat Dadashov från BFC Dynamo bildat ett grymt anfallspar. Dadashov öste in mål i Regional ligan förra säsongen och har som Kobylanski stått för 7 mål hittils. Han är dock inte med i truppen idag han har en lårskada så han är nog åter 2019. Om vi återgår till laget Preussen Munster och ser till deras hemma matcher så har man vunnit 4 av de 5 senaste spelade matcherna och i 3 av dessa gjort 3 mål. Man har också 5 raka nollor. 

Dagens gäster är Hallescher FC, som vi hittar på 6:e plats i tabellen man är ett av lagen strax under toppen som får börja ta poäng även i svåra matcher på bortaplan för att inte avståndet uppåt ska bli för stort. I skrivande stund har man en god form och är obsegrade i 5 raka matcher. 3 vinster och 2 oavgjorda har man skrapat ihop. Man har 2 av 3 segrar på bortaplan mot lagen ett par placeringar under, Wurzburger Kickers (13:e) & Energie Cottbus (15:e). 

Ser man till vilka lag dom tagit poäng mot på bortaplan så är det idel bottenlag, när man mött lag som nu ligger på övre halvan eller som ligger i mitten av tabellen  så har man endast 1 poäng av 12 möjliga.

Vår rek

Jag tycker att Preussen Munster är det bättre laget sett till det jag skrev innan. Man har som sagt varit väldigt starka på hemmaplan med många gjorda mål och få insläppta samtidigt som Hallescher haft problem med lag av liknande eller bättre kvalitet på bortaplan. 

Munster är ligans 3:e bästa hemmalag medans Hallescher är ligans 6:e bästa bortalag. Hallescher har visserligen gjort 10 mål på 8 bortamatcher men även släppt in 9 mot mestadels sämre lag. 

Preussen Munster har en målskillnad på 12-3 i sina 8 hemmamatcher.

Spelet jag tar blir därför Preussen Munster Draw No Bet (Pengarna tillbaka vid oavgjort). Jag är rätt säker på att båda lagen är bra nog att slå varandra på en bra dag, men just idag ger jag Preussen fördelen. 

5 Units blir insatsen och vi får 1.92 i odds. 

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 

 • Preussen har en fin svit på hemmaplan och 12-3 i målskillnad i sina hemmamatcher.
 • Stark defensiv i hemmalaget.
 • Hallescher har vunnit 4 av 5 inbördes mot Munster
My Bettin.gs stats
ROIProfit
+5.775%144.09 units
Placed betsWon bets
474256 (55%)
Top sportTop bookie
FootballBet365

Full stats → Bettin.gs/Alinder_units

 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Spelreken

 • Match: Preussen Munster vs Hallescher FC
 • Datum: 1 December
 • Tid: 14:00
 • Rek: Preussen Munster DNB
 • Odds: 1.95
 • Units: 5 U
 • Spelbolag: Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *