Spelrek 1/9: Tigers fortsätter kämpa i botten

Published by Chris Gustafsson on

Championship: Hull-Derby

God eftermiddag!

Åter tillbaka i hetluften efter en dryg veckas paus från skrivandet. Som ni kanske sett har de varit mycket bröllop osv. i vägen vilket gjort att skrivandet blivit drabbad en del. Hur som helst, förra helgen blev grön och vi avslutade den första månaden här på Spelrek hela 8 flats upp. Vilket jag är grymt nöjd med. RoI mässigt landade vi över 128%.

Nog om det, imorgon är det lördag, och som ni alla vet så innebär det en j***a massa matcher på de brittiska öarna. Jag följer ju både PL och Championship friskt och vi har en hel del intressanta matcher på schemat.

Mitt första spelförslag kommer från KCOM Stadium. Här spelar hemmalaget Hull Tigers, som inlett säsongen rätt tungt. Aktuell resultatrad är 1-1-3, vilket betyder en 19e plats i tabellen.

Imorgon gästas man återigen av tisdagens ligacup motståndare Derby. Då föll man med hela 4-0, och jag ser inte vad som skulle kännas hoppfullt inför morgondagens drabbning.

Frånsett den taskiga formen hos hemmalaget så har Nigel Adkins en hel del med frågetecken i truppen inför mötet. Polacken Grosicki är ännu osäker då det ännu florerar flyttrykten. Jackson Irvine missade matchen i veckan på grund av skada, och även Nouha Dicko kliv av med knäskada senast.

Ser vi på historiken lagen i mellan så har Tigers svårt att göra mål, senaste fyra har man gått mållösa, och släppt in hela 11 fullträffar.

Gästande Derby åker till KCOM i gott mod, laget vann som sagt spektakulärt med klara 4-0 i veckan, och siktar på att ta sin tredje raka ligaseger under morgondagen.

Den forne Hull försvararen Curtis Davies jobbar mot uret för att bli frisk, annars har vi inga större avbräck att tala om.

Vår rek

Derby jagar toppen, och vill såklart upp där. Truppmässigt finns bra material att jobba med för Frank Lampard och hans tränarstab.

Med tanke på den inledning som de båda lagen bjudit oss på, så har jag svårt att motivera en hemmafavorit i detta möte.

0-4 i veckan, och en fjuttig seger mot det förmodade bottenlaget Rotherham för Tigers bådar inte gott i min värld.

Spelet vi lägger i matchen blir därför Derby -0.25(Asian Handicap) till 2.19 hos Betsson

  • 4 raka utan mål för Hull inbördes
  • "Toppen" mot "Botten"
  • 4-0 Derbyseger i mötet för några dagar sedan
  • Derby är bara 50% på bortaplan so far.

Har du inget konto hos Betsson kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: Nettovinsten 1x

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *