Spelrek 10/1: Let’s go riiiktigt obskyrt

Published by Gio on

Sao Paulo youth cup: Aquidauanense u20 - Jacobina u20

Årets premiärrek på sajten gick vägen efter att Corinthians löst Ö 1.5 mål tidigt i andra. Är väldigt nöjd med både analys och spel då Corinthians tappade ledningen två gånger om, något jag varnade för, och som innebar att valet av ett målspel var, precis som jag förutsett, ett betydligt bättre val än 1×2/hcp. Jag har smattrat ut spel under januarimånad och det kommer att fortgå i åtminstone någon vecka till. Resultaten har inledningsvis inte varit på den nivån jag önskat men det har sakta men säkert börjat ta sig. Gårdagen bjöd på sjuka siffror och över 15u upp. Har ni en bonus ni behöver omsätta så kommer ni att göra det på rekordtid ifall ni hänger med på samtliga mina spel som jag bjuder på här men framförallt på Twitter & i Facebookgruppen.

Let's not walk away in shame

Denna rek hittar vi i en match som är, åtminstone sett till tabellen, död på förhand med två lag som inte många (inga?) av er ens hört talas om.

Jacobina, från Bahia, har gjort en urusel turnering. Inte för att de borde eller hade siktet inställt speciellt högt, men nog trodde många på förhand att de skulle utmana Agua Santa om andraplatsen i gruppen. 2 förluster på dem 2 inledande matcherna och en målskillnad på 2-9 är långt under förväntan och det är framförallt 4-1 torsken i premiären, mot just Agua Santa, som körde Jacobinas planer i botten. Men, trots dessa hemska siffror så är Jacobina inte ett uruselt lag, i varje fall inte om vi ser till det spelmässiga. I den senaste matchen lyckades man hålla jämna steg i första halvlek mot gruppfavoriterna Atletico Mineiro. De fick med sig 0-0 in till halvtidsvilan och var faktiskt rentav det bättre laget under dem 45 minuterna. Atletico gick dock senare och vann den kampen med 5-1, men matchen var betydligt jämnare än så. Problemet för Jacobina är det att de tappar allt vad defensiv heter när de väl hamnat i underläge. “Trevligt” nog så fortsätter man åtminstone att anfalla och skapade således gott om chanser i den matchen och sedermera även ett mål.

Motståndet står, håll i er nu, Aquidauanenses juniorer för. Aquidauanense är en klubb från regionen Mato-Grosso, en region som vi kan kalla för en direkt svag en som inte skördat några framgångar i dessa sammanhang. Man har gjort en resultatmässigt väl godkänd turnering och det faktum att man har häng på slutspelet är en stor skalp bara det. Aquidauanense inledde med att förlora med 2-0 mot gruppfavoriterna Ateltico Mineiro innan man mycket överraskande slog Agua Santa med 4-2. Välförtjänt? Inte alls, men likväl 4 mål framåt. I och med segern sitter man i förarsätet då man har en betydligt enklare match kvar än vad grupptvåan Agua Santa har. En seger räcker vääldigt långt här!

Vår rek

Kan ett Jacobina, som endast har äran att spela för, slå ett fullt motiverat Aquidauanense? Njae, jag har svårt att se det. Däremot tror jag att man fortsätter sin vana trogen med att spela en naiv och offensivt lagd fotboll. Båda lagen gör mål har suttit i bägge deras matcher so far trots att man förlorat med stora siffror och i Campeonato Baiano, deras lokala regionsturnering, har BLGM suttit i 3 av 4 fall.

Aquidauanense har allt att spela för och  behöver sina 3 poäng. Matchen bör bli en ganska öppen sådan och väljer Aquidauanense, som förövrigt släppt in 4 mål på 2 gruppspelsmatcher, att lämna över taktpinnen vid en eventuell ledning så kommer de att få det väldigt svårt mot ett Jacobina som gärna vill ha mycket boll.

Jag investerar 3 Units (flat) på att Båda lagen gör mål till 1.65. Oddset hittar jag hos Bwin. För den modige så finns spelet Båda lagen gör mål + Aquidauanense seger till 2.88 hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 500 SEK för nya kunder. 

 • Jacobina släpper mål i massor, men lyckas även oftast med att göra mål framåt
 • Jacobina är bättre än vad resultaten visar
 • Aquidauanense läcker också bakåt. Bör inte, men lär, ge över taktpinnen vid ledning.
 • Tabellen.
 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 10x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Spelreken

 • Match: Aquidauanense u20 v Jacobina u20
 • Datum: 10 januari
 • Tid: 16:30
 • Rek: Båda lagen gör mål (Bwin)
 • Odds: 1.65
 • Units: 3u (flat)
 • Spelbolag: Bwin & 888sport

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *