Spelrek 10/7 : Frankrike – Belgien

Published by Oskar on

Fotbolls-VM : Frankrike - Belgien

Inför Fotbolls-VM tog jag fram två vinnare av turneringen, den första var Belgien och den andra var Frankrike. Nu går dessa två giganter upp mot varandra i en av de hetaste matcherna under hela detta Fotbolls-VM. 

Efter att ha tagit sig igenom gruppspelet så stod Frankrike som gruppvinnare utan att egentligen ha imponerat speciellt mycket. Två stycken uddamålsvinster mot Australien och Peru för att sedan spela den hittills ENDA 0-0 matchen i Fotbolls-VM mot Danmark. I åttondelen vaknade man dock till liv och skickade ut Argentina ur turneringen i en match där det blev hela 7 mål. 

I kvartsfinalen gick man sedan upp mot Uruguay som imponerat stort tidigare i turneringen och endast släppt in 1 mål på 4 matcher. Men då Uruguay saknade Cavani så blev det aldrig riktigt någon spännande match efter att Varane gjort 1-0. Inte heller blev det bättre när Musalera gjorde en tavla och släppte in Griezzmans distansskott. 

Belgien imponerade i sina gruppsspelsmatcher och även de lämnade gruppen som seriesegrare. Men redan i åttondelen stötte de på problem där de låg under med 0-2 mot Japan men lyckades sätta in 3-2 målet på stopptid. Dessvärre satt jag på ett flyg till St.Petersburg när denna match spelades så jag fick ej se matchen. 

Sedan var det dags för Brasilien i kvartsfinalen och där gick Brassarna in som favoriter, återigen missade jag även denna match då jag denna gång satt på ett flyg till Samara. Men Belgien visade återigen att man är att räknade med och skickade ut Brassarna och de på förhandstippade favoriterna var därmed ute. 

Vår rek

Mål, mål och återigen mål. Det är vad jag tror på i den här matchen. 
I gruppspelet gjorde Belgien hela 9 mål och i slutspelet har man gjort 5 stycken. Fransmännen gjorde endast 3 mål i gruppspelet men har gjort hela 6 mål under slutspelen. Jag var inne och funderade på BLGM eller Ö2.5 mål men då det är 1.76 mot 2.11 så är det solklart för mig att välja över 2.5. 

Spelet vi lägger blir därför Ö2.5 mål i matchen till 2.11. Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.000 SEK för nya kunder. 

  • Två målfarliga lag
  • Meunier (BEL) saknas, viktig kugge i Belgiens defensiv
  • Överspelet har suttit 3/4 gånger i slutspelen för lagen
  • Det är en semifinal

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

coolbet
  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *