Spelrek 11/2: Klasskillnad deluxe!

Published by OskarJ on

Ska St Petersburg-Severstal Cherepovec

Hallå där! Måndagen är här och helgen går som vanligt sjukt snabbt. Idag är det ett skralt utbud när det kommer till hockeyn. Jag har hittat ett fint odds i KHL mellan Ska som tar emot Severstal.

Ska

Petersburg ligger tvåa i serien bakom sin fiende CSKA, det skiljer dock bara tre pinnar lagen emellan. Petersburg är grymma på hemmaplan och har sjuka 91-45 i målskillnad på 28 hemmamatcher. Formen är dock inte så god för detta SKA, två raka torsk. Det har blivit noll mål på det senaste två matcherna och det är mycket ovanligt att Petersburg går mållösa från något match. 4 Februari spelade man sin senaste match PGA Beijer hockey games som var i helgen, det var endast tre spelare från laget som spelar för Ryssland och det var backen Artyom Zub, Aleksei Kruchinin och Andrei Kuzmenko. Enligt media så saknas tre spelare till kvällens match och det är inte några superspelare. Dock så tror jag att svenske backen David Rundblad knappast är klar för spel då han ådrog sig en hjärnskakning för cirka 2 veckor sedan. Tittar man på trupperna i årets KHL så tycker jag SKA har det bästa laget. Pavel Datsyuk ser fortfarande väldigt bra ut, Nikita Gusev spelar säkerligen i NHL nästa år, Nail Yakupov har fått en liten nytändning och smällt in 20 kassar. Backsidan med Patrik Hersley och Anton Belov bland annat är starka både offensivt och defensivt. Petersburg har två målvakter som verkligen slåss om första spaden, svenska Magnus Hellberg finns där, båda målvakterna har en bit över 93%. Nu till något helt sjukt, Petersburg har 22! raka segrar mot detta Severstal, 11 Januari 2012 kom senaste segern Severstal. Matchen ser ut att bli slutsåld och lirarna i Petersburg är utvilade, detta kommer bli en rolig kväll för Sveriges favoritstad.

Severstal

Severstal ligger tia i western conference, 12 pinnar från en slutspelsplats som kommer bli enormt svår att nypa. Man kommer senast från en hemmaseger med 5-0, annars är formen rätt tokig med tre förluster på senaste fem matcherna. Man är väldigt dåliga på bortaplan då man endast plockat 18 pinnar på 29 försök, det är inte ok om man ska ta en slutspelsplats. Tittar vi lite på deras trupp så finns det ingen namnkunnig lirare, och man ligger runt 15 poäng, Yuri Trubachyov leder med 20 poäng. Målvakten Dominik Furch har fina 91.3% på sina 50 framträdanden, riktigt . bra gjort då man släppt in mest mål i den Västra konferencen. Som sagt, detta Cherepovec som har haft väldigt tufft mot Petersburg senaste åren. Årets upplaga av Severstal Cherepovec har verkligen gått dåligt, man har aldrig haft så lite poäng som man har nu. Enligt samma media som SKAs lag så saknas två lirare till kvällens match och den ena är en topp 6 back och den andra hade bara lirat sju matcher. Laget har seriens sämsta powerplay på 11.1% och boxplay är man näst sist med 74.4, det är inga siffror man åker till Petersburg och vinner med.

Vår rek

Som sagt, klasskillnad mellan dessa lag, 22 raka segrar säger allt. Petersburgs stjärnor har vilat i helgen och är rejält taggade efter två raka nederlag utan att ens göra mål. Raka ligger på 1.21 är för lågt att reka så jag väljer att spela handicap. Jag tror att SKA löser ett par puckar och väljer -2.5 till ett hyfsat fint odds.

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 

 • Head to head statsen är otroliga
 • Gamle gode Pavel är i form
 • Petersburg powerplay börjar komma igång
 • Underskattning?
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: SKA St Petersburg-Severstal Cherepovec
 • Datum: 11 Februari
 • Tid: 17.30
 • Rek: Petersburg -2.5
 • Odds: 1.80
 • Units: 3/5 U
 • Spelbolag: Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *