Spelrek 13/3: Tungviktsmöte i Munchen.

Published by Linder on

Champions League går in i de sista avgörande åttondelsfinalerna och vi har bjudits på några rejäla knallar hittils, Ajax och United stod för riktiga skrällar sett till förhands tipsen. I den andra halvan av trädet är det mesta rätt dött, City har en 3-2 vinst från bortaplan och A.Madrid har 2-0 upp på Juventus inför mötet i Turin. Barca vänder hemåt med 0-0 i bagaget ,men ska såklart vara storfavorit till att ta sig vidare på Lyons bekostnad. Den enda matchen som är riktigt oviss är mötet på Allianz Arena mellan Bayern och Liverpool. 

Die Rekordmeister med vittring på titlar!

Första mötet slutade 0-0 men kostade en avstängning på Joshua Kimmich som har hållit en genomgående hög nivå under hela säsongen. En bättre variant av James Milner som kan spela både till höger i backlinjen och på mittfältet, han kommer att saknas ikväll. Bayern har även Thomas Muller avstängd & David Alaba är fortsatt tveksam till spel pga skada. Men allt är inte dystert i Bayern, i ligan har man efter en dyster höst äntligen käkat upp Dortmunds försprång som vid ett tillfälle var 9 poäng till att nu leda ligan på bättre målskillnad. Man har på Bayerskt sätt fullkomligt kört över sina motståndare i de senaste 2 matcherna och gjort 11-1 på dom matcherna. Ännu viktigare är att man äntligen fått Robert Lewandowski att göra mål på löpande band. Polacken är just nu förmodligen den bästa “9:an” i världen. 7 mål på 8 matcher sen vinteruppehållet samtidigt som Bayern tagit 7 vinster av 8 möjliga under samma tid. Bayern är ett lag som kan hantera press, erfarenheten dom besitter är enorm. 

Klopps kontringar

Liverpool fick klara sig utan Van Dijk i första mötet lagen emellan, det löste man galant och man var det laget som var närmast ett segermål. Lite mer skärpa i avsluten hade gjort dem gott. Till kvällens match är Van Dijk alltså tillbaka och det kommer betyda massor, speciellt den tryggheten som han tillför med sin blotta närvaro. Nu kan Fabinho flytta upp i banan där han är som bäst. 

I Premier League fortsätter Liverpool att skugga Manchester City och man har ett poäng upp till de ljusblå. Liverpool ledde länge ligan och det är inte en position som dom vill finna sig i. Sist dom var nära titeln så kastade dom bort det i slutet av säsongen. Ska samma sak upprepa sig där? 

Jag ser Liverpool som ett av de lagen som passar Bayern sämst med 1 match avklarad. Man har inga defensiva avbräck och med 0-0 så måste Bayern framåt(dom kommer ha mest boll) så kan Liverpool bara hålla ihop försvaret innan man kontrar med Mane-Firmino-Salah. Vill nog lova att denna matchen blir mer sevärd för den neutrale än matchen på Anfield!

Vår rek

Nu kan är jag ingen psykolog och således kan jag vara ute och cyklar, men min lekmannamässiga bedömning är att det är två lag som befinner sig i två olika “mood”. Bayern med sitt enorma självförtroende och sin erfarenhet , Liverpool med sämre självförtroende och mindre erfarenhet från den allra största scenen. Det kanske märks främst på Mo Salah som gått mållös i 4 raka matcher. Ovanligt för honom! Liverpool behöver göra ett mål imorgon, men vetskapen om att Bayern då måste göra 2 med ett decimerat manskap gör ju att då kan Liverpool ligga på kontring när Bayern måste framåt! 

Jag vill inte ta ställning i 1-x-2 marknaden då det är svårt att spika en segrare utan jag väljer att gå in på Målspelet: Båda lagen gör mål. Där kommer jag lägga 3 Units till oddset 1.61. Jag kommer även lägga 2 Units på spelet Båda lagen gör mål & över 2.5 mål i matchen. 

Oddset hittar vi hos BET365 som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 

 • Bayern spelar hemma och måste göra mål.
 • Liverpool behöver ett mål men kan även ställa in sig på kontringar om/när de gör ett mål.
 • Bayern saknar Kimmich i backlinjen & kanske även Alaba. Spelare som ger stabilitet bakåt.
 • Båda lagen vill inte blotta sig alltför mycket.
My Bettin.gs stats
ROIProfit
+5.775%144.09 units
Placed betsWon bets
474256 (55%)
Top sportTop bookie
FootballBet365

Full stats → Bettin.gs/Alinder_units

 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x Insättningen
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Bayern Munchen vs Liverpool
 • Datum: 13 Mars
 • Tid: 21:00
 • Rek: BLGM & BLGM,Ö2.5
 • Odds: 1.61 & 2.00
 • Units: 3 & 2 Units
 • Spelbolag: Bet365

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *