Spelrek 16/3: Hertha Berlin – Boruissa Dortmund

Published by Linder on

Dont slip up!

Det börjar dra ihop sig i slutet av säsongen i Tyskland. Dortmund har tappat sin ledning i toppen av tabellen och ligger nu tvåa med sämre målskillnad än Bayern Munchen och för dagens värdar Hertha Berlin så har man nu 7 poäng upp till sista Europa League platsen. Det är väl rättvist att säga att deras chanser till Europa spel börjar att ta sina och man måste börjar rada upp segrar med start idag! 

Hemmalaget blandar och ger!

Hertha Berlin har verkligen blandat högt med lågt under säsongen, inför förra omgången hade man endast 4 poäng upp till Europaspel men förlorade mot Freiburg med 2-1 medans Leverkusen kunde vända borta mot Hannover och vinna med 3-2. Det är den sortens resultat som präglat deras säsong för varje gång man haft Topp 6 inom räckhåll så slarvar man bort poäng. Målskyttet har även det varit rätt blekt under säsongen, laget bäste målskytt är Ondrej Duda med 10 mål, men blott 2 efter vinteruppehållet och nästbäst är veteranen Vedad Ibisevic med 9 mål. Han gjorde mål senast mot Freiburg. Om Hertha ska kunna ta poäng ifrån Dortmund så är det hög tid att någon av dessa kliver fram och gör poäng ikväll! 

Fullt fokus på Die Schale!

Dortmund åkte som bekant ut ur Champions League med dunder och brak, 0-4 blev det mot Tottenham, ett lag som man kanske borde spelat jämnare med. Nu kan man lägga allt fokus på Bundesliga där man nu har fått den svåra uppgiften att jaga Bayern under resten av säsongen. Ett Bayern som i sin tur åkte ur CL mot Liverpool. Det ska bli en intressant avslutning på Bundesliga för första gången på många år! 

Dortmund kommer till dagens match med en drös spelare på skadelistan (som vanligt). Man kommer sakna Maximillian Phillip,Axel Witsel,Lukasz Piszcek . Det finns fullgoda ersättare till alla dessa och Maxi Phillip är inte förstavalet i anfallet. Firma Reus,Götze,Alcacer startar förmodligen på topp med Sancho/Guerrerio som yttrar. 

Vår rek

Dagens rek blir  Hertha Berlin 0.75 Asian Handicap. Oddset är 1.69 och vi investerar 4 Units! 

  Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en insättningsbonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 

Dagens rek grundar jag på att Hertha Berlin kan få förlora med 1 mål och vi får en halv vinst. Hertha Berlin har under säsongen bara förlorat med 2 mål vid ett enda tillfälle på hemmaplan mot Leipzig i Oktober. Dortmund har endast å andra sidan bara löst detta handikapp vid 2 tillfällen på bortaplan där det senaste tillfället även det var i Oktober. 

Hertha Berlin spelade jämnt med Bayern i  cupen och slog ett annat krislag Borussia Mönchengladbach på bortaplan för mindre än 1 månad sen. Så laget har kapacitet till hyfsat hög höstanivå när man får allt att stämma.

Dortmund har just tait sig igenom en förödande formsvacka (som sammanföll med Marco Reus skada). Man har vunnit mot Leverkusen och Stuttgart på hemmaplan efter mycket möda men på bortaplan har man 3 förluster 1 oavgjord och 1 vinst de senaste 5 matcherna. 

 • Hertha Berlin har potential att störa de bästa lagen i ligan.
 • Dortmund har dålig formkurva, främst i bortspelet!
 • Dortmund måste vinna, Bayern möter Mainz hemma imorgon. Hertha kan få möjligheter att stå lågt och kontra vid tillfälle.
 • Växer Dortmund med pressen? Frågetecken på målskyttet i Berlin!
My Bettin.gs stats
ROIProfit
+5.775%144.09 units
Placed betsWon bets
474256 (55%)
Top sportTop bookie
FootballBet365

Full stats → Bettin.gs/Alinder_units

 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 50kr per omsatt 1000 SEK
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Hertha Berlin v Dortmund
 • Datum: 16 Mars
 • Tid: 18:30
 • Rek: Hertha Berlin 0.75
 • Odds: 1.69
 • Units: 4 Units
 • Spelbolag: Bethard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *