Spelrek 16/5 : Hammarby – Malmö FF

Published by Oskar on

Allsvenskan : Hammarby - Malmö FF

 

Tyvärr släppte AIK in ett mål i slutet mot Östersund och vi kunde bokföra första förlusten i våra allsvenskantips. Men vi studsar tillbaka och har hittat ett spel i dagens match!

Serieledarna tar emot ett bottenlag när det på onsdagen ska spelas fotboll mellan Hammarby och Malmö FF. Det som kanske förvånar många är dock att det är Hammarby som är serieledare och Malmö FF som är bottenlaget. Oj vad man älskar allsvenskan, folk snackade inför säsongen om att det inte fanns några utmanare till Malmö FF, skulle väl varit AIK men som drabbades av många skador på försäsongen. 

Nu står vi här och kikar på ett Hammarby som ännu inte förlorat i årets allsvenska och ett Malmö FF som med sina 500 miljoner på banken har hela 4 förluster på de 5 senaste matcherna (varav en match är cupfinalen mot DIF).

Efter vårens haveri för de skånska pågarna valde Malmö tillslut att ge Magnus Pehrsson foten, istället klev Daniel Andersson in som tränare tills sommaruppehållet. Frågan är om det räcker för att vända skutan åt rätt håll? 

Vår rek

Vi tror att med Hammarbys form och självförtroende kommer man springa över ett sargat Malmö FF. Ett varningstecken dock är att lag som bytt tränare ibland har en tendens att studsa tillbaka direkt och få en nytändning när de kommer in en ny tränare i omklädningsrummet. Men trots detta rekar vi att betta på Hammarby rak.

På Hammarby rak får man hela 2.20 gånger pengarna och det tar vi alla dagar i veckan hos 888sport. 

  • Hammarby har inte förlorat i årets Allsvenska
  • Konstgräs ger fördel Hammarby
  • Malmö har förlorat 4 av de 5 senate matcherna
  • Kan en ny tränare få igång ett Malmö FF igen?

Har du inget konto hos 888sport kan du öppna ett HÄR!

  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5
Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *