Spelrek 18/5 : Brommapojkarna – Kalmar FF

Published by Oskar on

Allsvenskan : Brommapojkarna - Kalmar FF

Tack vare Hammarbys otroligt starka inledning av allsvenskan, där de  tillsammans med AIK är obesegrade, har Kalmar FFs insats hamnat lite i skuggan. Man placerar sig just nu på en fjärdeplats och har endast 2 förluster på de 8 inledande matcherna, en i premiären borta mot Häcken där man höll upp bra men tillslut drog på sig en straff. Sedan åkte man på en 3-1 förlust borta mot IFK Norrköping. Det är alltså hemma på Guldfågeln arena man har tagit de mesta av sina poäng.

Men nu ska man upp till Stockholm och ta sig an nykomlingarna BP. Ett BP som inte har imponerat iår, man har endast 6 poäng av 24 möjliga och de poängen man har tagit har kommit på just hemmaplan (2-0 mot Häcken och 1-0 mot Djurgården). 

Till matchen får Kalmar klara sig utan Måns Söderqvist som ådrog sig en skada i förra matchen och i Brommapojkarna saknas anfallaren Rasmus Alm. 

Kan Kalmar sin tredje raka bortavinst här eller vände det för BP senast när man slog Djurgården hemma med 1-0? Vi är skeptiska till båda lagen och har därför kikat på ett annat spel. 

Vår rek

Trots BPs tveksamma form och Kalmars grymma inledning så är jag skeptisk till att spela Kalmar FF till 2.05. Jag har därför valt att kika närmare på ett målspel och tror på en målsnål match. På de 3 senaste hemmamatcherna har BP endast lyckats göra ett mål och det ser likadant ut på de 3 senaste bortamatcherna. Kalmar har gjort totalt 4 mål på de 4 bortamatcher man spelat och lyckades BP hålla nollan mot ett stabilt Djurgården så bör man kunna stänga ner ett Kalmar FF. Men då krävs det att BP har ordnat upp det mer i försvaret än vad man hade mot Östersund hemma i slutet av april. 

Spelet vi lägger blir därför U2.5 mål i matchen till 1.76. Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.500 SEK för nya kunder. 

  • Kalmar har snittat 1 mål per match under bortaplan iår
  • BP har hållit nollan 2/4 matcher på hemmaplan iår
  • 5 av 8 matcher har slutat under 2.5 mål för Kalmar iår
  • BP har släppt in 10 mål på de 4 senaste matcherna

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

888sport
  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5
Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *