Spelrek 18/6 : Belgien – Panama

Published by Oskar on

Fotbolls-VM : Belgien - Panama

Äntligen är Fotbolls-VM här och som vi har längtat. 
Belgien går in i det här i det här mästerskapet som en av favoriterna till guldet (Hos Coolbet får man just nu 11.50 på att Belgien vinner guld).

Under EM 2016 så var man en av storfavoriterna till guldet men fick inte maskineriet att fungera utan man tappade en ledning mot Wales och åkte ut i kvartsfinalen vilket får ses som en flopp. 

I kvalet till VM så tog man 28 av 30 möjliga poäng och går nu in i detta mästerskapet för att hämta hem en medalj. Med sig har man ett lag fyllt med stjärnor på varenda position och i premiären ska man ta sig an ett Panama som tog sig till VM efter att USA schablade bort sin chans. Panama kommer vara en av slagpåsarna i detta VM. i

Vår rek

Jag tycker inte att jag ser något spelvärde i något vinstspel i vinst/Handikappspel på Belgien utan istället kikar jag på hörnor. Belgien har i träningslandskamperna inför VM gjort mängder av mål men även hörnor. Mot Costa Rica slutade det 9-1 i hörnor, mot Egypten slutade det 8-2 i hörnor, mot Portugal 6-2 i hörnor och mot Saudiarabien slutade det 11-6 i hörnor. Panama och andra sidan knappt skapat några hörnor i matcherna inför VM, som varit mot betydligt vekare lag än Belgien. 

Tror helt enkelt att vi får se en matchbild där Belgien pressar tillbaka Panama och kommer ha bollen på deras planhalva större delen av tiden. Med Hazard och Mertens springades längs kanterna och en Kevin de Bruyne som inte är feg för att avlossa ett och annat skott så tror jag att vi kommer få se massor av hörnor för just Belgarna. 

Det går antingen att spela Belgien -4,5 @ 1.80 hos Unibet.
Eller så kan man ta Belgien ö7,5 hörnor @2.00 hos Bethard

Har ni inget konto hos Unibet så erbjuder de en insättningsbonus på 200 % upp till 1000 SEK för alla nya kunder

  • Panama lär vara en slagpåse och bli hårt pressade av Belgien
  • Belgien löser många hörnor
  • Många offensiva spelare som gillar skjuta
  • Alltid svårt att tippa en VM-premiär

Har du inget konto hos Bethard kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 8x bonus
  • Minimum odds: 2.0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *