Spelrek 2/5: AS Roma – Liverpool FC

Published by Oskar on


Ojojoj vilken match vi fick se förra veckan.
Ett Roma som lyckades ta sig till semifinal genom att skrälla mot Barcelona och hämta upp ett 4-2 underläge till 4-5 kom till Anfield med drömmar om en finalplats, men Liverpool ville annat.

Efter att matchtiden stod på 70 minuter ledde Liverpool med hela 5-0 och finalplatsen var så gott som säkrad, men Roma ryckte till och lyckades få in 2 bollar och gör att dagens match iallafall lever lite.
AS Roma behöver vinna med 3-0 för att nå finalen och kommer behöva gå offensivt från start vilket kommer att skapa ytor för Liverpools offensiva trio.

Liverpool har nog lärt sig läxan sedan Romas senate hemmamatch där de slog Barcelona med 3-0 och kommer att vara med från minut 1 på att inte tappa den här finalbiljetten, Roma har inget att förlora då de var uträknade redan i kvartsfinalen och kommer nog bjuda på en offensiv fotboll vilket kan straffa sig mot ett så kontringsstarkt lag som Liverpool.

Möjliga startelvor:
Roma 4-3-3

Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Pellegrini, De Rossi, Nainggolan; Schick, Dzeko, El Shaarawy 

Missar: Karsdorp, Defrel, Perotti, Strootman

Liverpool 4-3-3

Karius; Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Missar: Lallana, Matip, Can, Oxlade
Tveksamma: Mané, Henderson, Arnold, Gomez

Jag tror på en målrik match, precis som första mötet, men där Salah lär kontra in ett par bollar igen och där Liverpool står som segrare, men då Liverpool trotsallt är nöjda med ett kryss så är jag för feg att spela rak.

Därför spelar jag Liverpool DnB till 1.90 hos 888sport.com!
Har du inget konto hos 888sport kan du skapa det HÄR.
Klicka här


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *