Spelrek 2/9 till Cabal/Farah-Haase/Koolhof: Världens bästa dubbelpar!

Published by OskarJ on

Cabal/Farah
Haase/Koolhof
betsson
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Cabal/Farah-Haase/Koolhof
 • Datum: 2 september
 • Tid: Cirka 19:30
 • Speltips: Cabal/Farah
 • Odds: 1.60
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Betsson

Hallå där! Varit borta från rekandet i helgen då jag hade lite annat framför mig. Nu är det dags igen, schemat ikväll kanske inte är det bästa då det är kval i fotbollen och börjar dra ihop sig i US Open. Jag har hittat ett spel i den tredje dubbelomgången mellan ettan i världen Cabal/Farah som tar sig an Haase/Koolhof.

Etta i världen

Fyra titlar i år har grabbarna från Colombia tagit, en av dom var i Wimbledon. Formen är annars helt okej, med en finalplats i tävlingen innan US Open. I första rundan här i New York gjorde teamet en riktigt bra insats genom att slå Cuevas/Johnson i två raka och vann hela 90% av första serven. I andra rundan mot det mindre meriterade dubbelparet Evans/Norrie där man var illa ute genom att förlora set 1 med 7-5, dock så vände man matchen. Noterbart var att man hade hela 21 breakbollar under matchen, man tog inte riktigt vara på chansen då hade den här matchen gått betydligt snabbare. Cabal/Farah är i New York för att vinna, som jag skrivit innan om grabbarna så har dom en extremt bra inställning på banan. Finns inga svagheter här och det är därför man är bäst i världen för tillfället, ibland är det så att man kanske missar en del första servar och då blir det jobbigt för alla dubbelteam. Om ni inte redan visste har grabbarna spelat ihop under en längre period och spelar alltid med varandra. Förra året torskade med med 6-4 i avgörande mot bröderna Bryan i semi. Jag tror Cabal/Farah vinner hela tävlingen i år.

Hollands bästa dubbelpar för tillfället

Haase/Koolhof har spelat dubbel ett tag nu och gör det bra. Vissa stunder är man riktigt bra och vissa stunder spelar man ganska dålig dubbel. Robin Haase är minst lika bra i singel som han är i dubbel och Koolhof spelar endast dubbel. Dom två tävlingarna innan US Open har man fått respass i första rundan men tävlingen i Montreal masters gick man till final och man slog bland annat Cabal/Farah under vägen. I första rundan i New York slog man Middelkoop/Jebavy efter en riktigt bra insats, två raka set. I den andra rundan slog man Feliciano Lopez som lirade tillsammans med Carreno/Busta, det var också två raka efter en bra insats. Robin Haase är utslagen ur singelturneringen så han dubbeln är det ända som är kvar. Robin Haase är en bra dubbelspelare, han spelar inte den traditionella dubbeln utan väljer hellre att stanna kvar på baslinjen där han är riktigt stabil, men såklart söker han upp nätet vid tillfälle och där är han vass. Koolhof är också bra från bakplan, men jag tror inte denna match kommer bli en baslinjematch utan motståndarna vet att man förlorar om man hamnar i baslinjedueller mot detta lag. Okej, man vann för en månad sen i Montreal, men jag tror holländarna är lite för svaga för att slå världens bästa par i lång match.

Dagens speltips

Cabal/Farah är riktigt bra dubbelspelare, och är mer meriterande än Haase/Koolhof, dock vann holländarna senaste mötet och det kan vara fördel här. Cabal/Farah är nästan alltid bra i grand slam,  6/9 grand slams har man varit i kvart eller bättre. Cabal/Farah är bättre i alla moment och ska vinna, med tanke på att matchen är “lång” så är fördelen större för dom. Lång match menas med att det är vanliga game, inte avgörande boll vid 40-40 och ett vanligt set vid ett eventuellt tredje set.

Jag väljer därför att spela Cabal/Farah till oddset 1.60.

 • Rankad etta säger allt
 • Formen är bra för Cabal/Farah
 • Minst kvart i dom 6/9 senaste grand slams.
 • Haase/Koolhof vann för mindre än en månad sen mot Cabal/Farah

Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *