Spelrek 22/11 till Dortmund – Paderborn

Published by Linder on

Dortmund
Oavgjort
Bortalag
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 Spelkrediter
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Dortmund v Paderborn
 • Datum: 22/11
 • Tid: 20:30
 • Speltips: Betbuilder
 • Odds: 1.90
 • Units: 3
 • Spelbolag: Bet365

Då var det dags igen. Efter lite mer än en månad så har suget kommit åter för att skriva rekar! Vi tar oss an den tolfte omgångens första match där nykomlingarna Paderborn åker västerut till Dortmund för att försöka ta sina första 3 poäng på bortaplan. Dortmund åkte på en rejäl näsbränna i Der Klassiker borta mot Bayern Munchen precis innan landskampsuppehållet när man åkte dit med 4-0. Nu är man med all rätta storfavoriter. Upp till Bevis Borussia!

Dortmund måste hitta formen.

Dortmund har som rubriken säger inte den bästa formen för tillfället, man ligger 6:a i ligan, 6 poäng bakom Mönchengladbach som överraskande leder ligan. Bakom dom ligger en drös klubbar på 21 poäng, bland annat Bayern och Leipzig. Många var vi som tippade att Bayern kanske skulle få kliva ner från tronen i slutet av säsongen och att det var Dortmund som skulle ta det sista klivet upp. Nu börjar det mer och mer se ut som att Dortmund inte har laget för att kunna ta det sista steget. Eller är det tränaren som inte räcker till? Lucien Favre har en väldigt bredd trupp men lyckas inte coacha den så att han får ut det absolut bästa av den och nu börjar det ryktas om att delar av spelartruppen börjat tappa förtroende för honom. Återstår att se hur det ska påverka truppen fram till vinteruppehållet och hur klubben agerar i Januari.

Paderborn har det tufft!

Nykomlingarna Paderborn parkerar på sista plats efter 12 omgångar. Jag förutspådde en väldigt lång och tuff säsong redan innan Bundesliga hade börjat och jag har hittils inte haft fel då jag tippade att Paderborn skulle åka ur och komma sist. Klubben har som bekant tagit sig från 3.Liga till Bundesliga på 2 år och utan att ha spenderat stora pengar på kvalitetsnyförvärv har man förstärkt med vad man kunnat komma över. Det räcker inte i Bundesliga. Paderborn har haft förtvivlat svårt att hålla tätt och även om man gör mål i nästan alla matcher så har man aldrig hållit nollan på bortaplan och bara 1 gång på hemmaplan. 

Till kvällens match är mittbackgeneralen Uwe Hunemeier tveksam till start och jag kan inte se hur det här ska sluta på mer än ett sätt!

Dagens speltips

Dagens spel blir en betbuilder. 

Jag tror att Dortmund gör mål i båda halvlekarna och att det blir över 3,5 mål i matchen. Där får vi oddset 1.90 och jag lägger 3 Units.

Jag kommer även spela första målet innan 20 & 30 minuter men dessa spel finns bara live så håll utkik, kan komma spel från min Twitter också!

 • Dortmund är tabellplacering till trots ett av ligans bästa lag offensivt med ett snitt på 3.00 gjorda mål match på hemmaplan!
 • Dortmunds två senaste möten med Paderborn har slutat sammanlagt 10-1 till Dortmund.
 • Paderborn har ett snitt på 2,4 insläppta mål per match på bortaplan men har nu 4 raka matcher utan att ha gjort mål i ligan!

Jag väljer därför att spela Betbuildern till oddset 1.90.

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till X SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *