Spelrek 22/5 : Örebro SK – Kalmar FF

Published by Oskar on

Örebro Allsvenskan Kalmar FF

Allsvenskan : Örebro - Kalmar FF

Örebro Allsvenskan Kalmar FF

Usch vad nära vi var att sätta förra reken i BP – Kalmar-matchen men dessvärre fick Kalmar in en boll på stopptid och vårat underspel dog. Vi var dock inne på rätt spår där vi tyckte att Kalmar inte förtjänade att stå i dryga 2x pengarna. 

Bara att ladda om och återigen har vi hittat ett spel där Kalmar står som bortalag. Denna gång är det dags för Smålänningarna att åka till Örebro och försöka hitta poäng.

Som hemmalag står tidigare nämna Örebro och efter två raka förluster är det nu dags för Örebro att bärga 3 poäng. Man tog ledningen mot Hammarby men efter ett vääääldigt tveksamt rött kort på Kennedy Igboananike lyckades Hammarby tillslut vända till 1-2 (Där vi förövrigt hade rekat ö2.5 mål). Utan sin bäste målskytt så var det sedan dags för Örebro att åka upp och möta ett annat Stockholmslag, DIF, och som väntat så hade Örebro svårt att få in bollen i mål och matchen slutade 2-0 till DIF. 

Men nu är Kennedy Igboananike tillbaka och antagligen hungrig på nya mål. Återstår och se om han håller sig undan ett rött kort? 

Vår rek

Hemma på Behrn Arena så är Örebro starka. Man har visserligen endast en vinst på de inledande 4 hemmamatcherna men utan det felaktigt röda kortet så tror jag att man har slått Hammarby. Sedan tappade man in 1-1 mot AIK och även kryssat mot IFK Norrköping. Mot ett Kalmar FF tror jag nog att man lyckas knipa årets andra hemmavinst. Örebro har haft lätt tidigare år mot Kalmar då man vann hemmamatchen 2017, 2016, 2015, 2014. Ett Kalmar som dessutom inte imponerade mot svaga BP. 

Spelet vi lägger blir därför Örebro -0.25 till oddset 1.89. Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.500 SEK för nya kunder. 

  • Man får tillbaka Kennedy Igboananike
  • Inte förlorat hemma mot Örebro sedan 2012
  • Kalmar har förlorat 3/5 bortamatcher
  • Släpper in 1.5 mål i snitt per match

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

888sport
  • Sätt in 1.500 SEK
  • Få 1.500 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5
Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *