Spelrek 23/6 : Belgien – Tunisien

Published by Oskar on

Fotbolls-VM : Belgien - Tunisien

Vilken första omgång av Fotbolls-VM vi fick se. Den ena skrällen efter den andra och egentligen inget storlag som imponerade i början. Sedan gjorde Belgien entré och visade att man iallafall blir ett lag att gå mot slutspelen med självförtroendet intakt. 

Belgien inledde matchen mot Panama starkt men lyckades trots flertalet chanser inte att få nätet att rassla i första halvlek. Det gjorde inte mig något då det bara betydde att Belgien gick ännu mer offensivt och istället ordnade hörnor på hörnor. Efter 45minuter spelade hade vi hela 7-2 i hörnor till Belgien. Då mina två spelrekar inför matchen var Belgien -4,5 i hörnoroch Belgien ö7,5 hörnor så bådade det gott inför andra halvlek. 

Trots ett tidigt 1-0 mål och sedan ett par till så lyckades man hålla undan i hörnstatistiken och slutade tillslut på 9-3. Nu går man upp mot ett Tunisien som jag ändå tycker lyckades desarmera England riktigt bra i framförallt andra halvlek och jag väljer att fortsätta på samma linje även i denna match. 

Vår rek

Jag tycker att Tunisien lyckades störa ut Englands offensiv i andra halvlek och tror att man kommer ställa till mer problem för Belgien än vad Panama gjorde. I matchen mellan Tunisien – England slutade det 2 – 7 i hörnor och jag tror vi kommer få se något liknande här. Belgien sitter inne på en grym offensiv och anfaller en del längs kanterna och man visade i matchen mot Panama att man inte är feg för att avlossa skott. 

Jag väljer att spela Belgien -4,5 hörnor till oddset 1.80 hos Unibet. Har ni inget konto hos Unibet så kan ni öppna det HÄR!

  • Handikappspelet har suttit 4/5 matcher
  • Tunisien kommer spela defensivt och försöka plocka en pinne
  • Belgien kommer gå offensivt för att säkra slutspelsplatsen innan Englandmatchen
  • Gör Belgien ett tidigt ledningsmål kan de bli mer defensiva
  • Sätt in 500 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *