Spelrek 24/9 till Tennys Sandgren-Andy Murray: Äntligen är britten tillbaka!

Published by OskarJ on

Tennys Sandgren
Andy Murray
coolbet
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Tennys Sandgren-Andy Murray
 • Datum: 24 september
 • Tid: cirka 13:30
 • Speltips: Andy Murray
 • Odds: 1.76
 • Units: 3/5
 • Spelbolag: Coolbet

Hallå där! Huddinge gjorde tyvärr inte jobbet fullt ut igår, det är ganska svalt utbud med hockey idag så jag tar en tennismatch som är intressant. Comebackande Andy Murray möter amerikanen Tennys Sandgren i Asien. 

Slog Murray för en månad sen

Tennys Sandgren som är född 1991 och kommer från USA är just nu rankad på en 69a plats på rankingen, hans bästa placering har varit 41. Hans bästa underlag enligt honom själv är just hardcourt, där han faktiskt har en titel i år, i Auckland i början på januari. I US open gick han till tredje omgången genom att besegra Jo-Wilfried Tsonga i första rundan och Pospisil i andra och fick respass mot den lilla argentinaren med namn Diego Schwartzmann. Innan US Open hade han det riktigt tufft med 1-4 i matcher där den enda segern kom just mot Andy Murray efter en riktigt tuff match. Tennys Sandgren är en stor tennisspelare som mäter cirka 188 centimeter och väger knappa 90 pannor, han ser inte mycket ut för världen men har riktigt fina kvalitéer. Han servar bra och har fina grundslag, han är en krigare på plan och ger sig aldrig men kan bli sårbar när motståndaren får ut honom i hörnorna. Tennys har inte lirat sen US Open, märkligt med tanke på att det var två stycken 250 tävlingar i Europa förra veckan där han oftast har hållit hus under säsongen. Han åker till asien med en ganska osäker form, efter egentligen bara gjort en bra tävling senaste månaderna (exklusive Wimbledon där han vann tre matcher).

Äntligen är Murray tillbaka

Om man tittar på dagens dagens ranking och inte har koll på tennis kan man tro att Andy Murray är en medelmåtta med en ranking på dryga 400, men killen har varit världsetta och spelat hur fin tennis som helst. Han kastade in handduken efter Australian open då höften krånglade extremt mycket och han skulle operera den, enligt läkaren hade ingen kommit tillbaka från en sådan operation och Murray valde att lägga racket på hyllan. Operationen var lyckad och rehaben fungerade riktigt bra och Murray gjorde comeback i dubbel några veckor innan Wimbledon. Han gjorde singelcomebacken i Cincinnati och sedan dess har det gått bra med höften men spelet har inte fungerat direkt, men det är inte så konstigt. Han kommer senast från en torsk i tredje rundan i Mallorcas challenger där han fick ge sig med 7-6 i avgörande, den matchen såg jag och Murray gjorde verkligen allt för att vinna och jag såg inga skavanker från höften. Andy Murray är en krigare på plan och har allt för att komma tillbaka igen, en sak är säker, Andy Murray hade aldrig ställt upp här ifall han var skadad, han kommer vara fullt motiverad och göra allt för att hitta formen. Han har sagt att han ska vara i toppform till Australien open 2020 och då behövs formen sättas ganska snart då snart är Januari 2020.

Dagens speltips

Visst, Tennys Sandgren vann senaste mötet men det var Murrays första matcher på sex månader och han var ringrostig. Murray hade break upp i båda seten den matchen men föll i två raka. Hade Murray vunnit den matchen hade oddsen här varit lite lägre, jag håller Murray som den bättre spelaren trots en ganska osäker form. 1.76 på en forna världsetta med super inställning tar jag alla dagar i veckan. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Andy Murray till oddset 1.76.

 • Andy Murray ger 100% alltid
 • Han är bättre i grunden än Tennys Sandgren
 • Murray har servat stabilt sen comebacken
 • Osäker på Murrays form samt att Tennys vann för en månad sen

Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *