Spelrek 27/10 till Opelka/Fritz-Tecau/Rojer: Maxbet i Schweiz!

Published by OskarJ on

reilly opelka
reilly opelka
Opelka/Fritz
Tecau/Rojer
betsson
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Opelka/Fritz
 • Datum: 27 oktober
 • Tid: 12:00
 • Speltips: Tecau/Rojer
 • Odds: 1.60
 • Units: MAX 5/5
 • Spelbolag: Betsson

Hallå där! Äntligen är formen på uppgång, tre raka spel sitter och vi går såklart för fjärde. Det är söndag och ganska trist utbud i tennisen men jag har hittat ett bra spel i dubbelfinalen i Basel mellan Opelka/Fritz som möter Tecau/Rojer.

Ovana dubbelspelare

Ingen av dessa amerikaner är i närheten av topp 100 i dubbel men dom är grymma som singelspelare. Killarna lirade ihop i Stockholm förra veckan men åkte då ut i första rundan. Opelka/Fritz har inte lirat så jättemycket dubbel ihop och inte dubbel överhuvudtaget, det är därför rankingen är så knackig. Båda killarna är riktigt bra servare och är svårbrutna i dubbel. Fritz slog Alexander Zverev i singelturneringen och Opelka gick till semi. I dubbeln har killarna vunnit tre matcher mot ganska bra dubbelspelare.

Amerikanerna har inte blivit brutna på hela turneringen vilket är otroligt starkt, i semifinalen hade inte ens dom en breakboll emot sig. I första rundan hade man fem breakbollar emot sig och i kvarten räddade man hela åtta stycken. Sätter amerikanerna första serven vinner man en bra bit över 80% vilket är riktigt bra. Har kikat på en del matcher och när bollar väl är i spel är det oftast amerikanerna som chansar. Nästa vecka börjar mastern i Paris och Opelka spelar inte där med Fritz finns med i både singel och dubbel så fokus är nog redan där.

Stabilt dubbelpar som lirat ihop väldigt länge

Rojer/Tecau är rutinerade på dubbeltouren och ligger på tillfället på en 21 plats på rankingen men killarna har varit topp 10 i väldigt många år. Deras favoritunderlag enligt dom själva är grus men dom har varit bra på snabba underlag tidigare, i Basel är det ett väldigt snabbt underlag. I år har man kvartsfinal i både Roland garros och Wimbledon, förra veckan gick man till semifinal i Stockholm. I Basel har man slagit riktigt bra dubbelspelare fram till denna final och man har spelat stabilt i både serve och returgame.

Killarna har egentligen inga svagheter, det är väl grundslagen men det blir sällan baslinjedueller när dessa herrar är iblandande. I både kvart och semi servade teamet riktigt bra och blev endast brutna en gång. Killarna känner varandra utan och innan då man kamperat ihop i väldigt många år. 

Rojer/Tecau har väldigt bra serve båda två och riktigt bra servereturer, det kommer gå riktigt snabbt i dag då man möter en av världens bästa servare. Jag tror dock att det rutinerade dubbelparet löser sin andra titel för året.

Dagens speltips

Singelspecialister mot dubbelspecialister brukar sluta med seger för dubbelkillarna. Opelka/Fritz har riktigt bra serve och lever på den, medans Rojer/Tecau har hela menyn. Jag tror att Rojer/Tecau vinner denna finalen ganska enkelt och väljer att trycka polletterna. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Rojer/Tecau till oddset 1.60.

 • Rojer/Tecau har lirat bra hela veckan
 • Rojer/Tecau är bra på snabba underlag
 • Rojer/Tecau har haft enkelt för "singelspecialister" förr
 • Opelka/Fritz har vunnit tre raka dubbelmatcher och servar man bra kan allt hända

Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *