Spelrek 28/6: England-Belgien

Published by Philip on

VM : England-Belgien

Englands förbundskapten Gareth Southgate var tidigare ansvarig för Englands U21-lag. Det märks på den trupp han tagit med sig till Ryssland. Det är ett otroligt ungt landslag England har, men den brist på landslagsrutin som finns uppvägs av ungdomlig entusiasm. Dessutom har de tre lejonen Harry Kane till lagkapten och det är den kanske största stjärnan av alla i VM. Hittills har Tottenham-stjärnan stått för fem stycken fullträffar under mästerskapet.

 Kvalspelet var som vanligt inga problem för England. Det är i mästerskapen de brukar ha problem. Här löstes dock de flesta nervknutar upp när Kane satte 2-1 på övertid mot Tunisien. Ska detta bli ett nytt 1966 för England? Det har åtminstone börjat strålande.

Det är väldigt sällan England går mållösa av plan. De tre lejonen har satt dit minst en boll i 13 av sina 15 senaste landskamper. Sett till hur Kane, Lingard och Sterling har kombinerat i inledningen av världsmästerskapet lär den sviten förlängas.

 Belgien har inte alls sett lika flytande ut i sitt spel inledningsvis men har trots det tagit två raka tremåls-vinster mot Panama och Tunisien. Detta är främst tack vare en otrolig individuell skicklighet. Med spelare som De Bruyne, Mertens, Hazard och Lukaku (som stått för fyra fullträffar hittills i mästerskapet) är det nästan målgaranti varje gång Belgien beträder en fotbollsplan. De röda djävlarna har faktiskt gjort mål i 20 av sina 21 senaste landskamper. Det mesta talar för att de hittar nätet även här. 

Vår rek:

Ettan i VM:s skytteliga, Harry Kane, ställs alltså här mot tvåan Romelu Lukaku. Visserligen har båda lagen redan säkrat avancemang från gruppen, men detta är första gången i turneringen de möter på avancerat motstånd. Räkna med en kraftmätning där lagen verkligen vill visa vad de går för. Med tanke på alla offensiv kraft som finns i de båda lagen är målrikt att vänta. När Coolbet sätter ut oddset till 2.15 på över 2,5 mål är det för bra för att motstå. Det hugger vi omgående.

  • Två väldigt offensiva lag som möts
  • Två skyttekungar som gärna vill öka på sitt målkonto
  • Båda lagen gör nästan alltid mål
  • Båda lagen är redan vidare och har kanske inte den riktiga 100-procentiga inställningen här.

Har du inget konto hos Coolbet kan du skapa ett HÄR!

  • Sätt in 1.000 SEK
  • Få 1.000 SEK i sportbonus
  • Omsättningskrav: 6x bonus
  • Minimum odds: 1.5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *