Spelrek 29/10 till Herlev – Rungsted: Mästarna har vaknat till liv

Published by Timmy on

Herlev
Oavgjort
Rungsted
bet365
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 spelkrediter
 • Omsättningskrav: 1x bonus
 • Minimum odds: 1.20

Speltips

 • Match: Herlev - Rungsted
 • Datum: 29 oktober
 • Tid: 19:00
 • Speltips: Rungsted ML
 • Odds: 1.88
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Bet365

Fjolårets mästare i Danmark, Rungsted, inledde årets säsongen uruselt, men har verkligen hittat tillbaka till mästartakterna igen. I kväll är det dags för ny match och ny vinst? 

Målrika matcher för Herlev

Herlev har gjort en bra säsong så här långt då man ligger femma i tabellen efter 14 matcher. Laget har 21 poäng på sitt konto och är endast två poäng bakom fyran Sonderjyske. 

Laget har spelat många målrika matcher på slutet där Herlev, trots att man släppt in mycket mål, vunnit tre raka matcher efter förlängning. Det ska dock tilläggas att man släppt in hela 20 (!) mål på sina fyra senaste matcher, vilket inte är allt för smickrande siffror. 

I kväll kommer fjolårssäsongens mästare, Rungsted, på besök. Kvällens gästande lag har verkligen hittat formen på slutet och fortsätter Herlevs försvar att läcka så kan det bli jobbigt i afton.

Herlev brukar ha det väldigt tufft mot Rungsted om man tittar tillbaka några år. Faktum är att man endast vunnit två av de 20 senaste inbördes mötena. Snacka om skräckmotståndare.

Mästarna har vaknat

Fjolårets mästare, Rungsted, inledde säsongen väldigt svagt då man föll i fyra raka matcher, sedan dess har det dock gått desto bättre. Laget är nu uppe i sex raka segrar och flyger upp i tabellen. Senast besegrade man tvåan Frederikshavn med klara 5-2 efter en fin insats.

Rungsted har spelat väldigt bra defensivt under de senaste matcherna. Man har faktiskt bara släppt in fem mål bakåt under de fyra senaste fajterna. Det är såklart ett väldigt bra facit. Det ska även tilläggas att man mött ettan och tvåan i den inhemska ligan samt finska Hämeenlinna (CHL-gruppspelet) under den nyss nämnda perioden. Således bra motståndare. 

Rungsted älskar att möta Herlev och har faktiskt vunnit hela 18/20 senaste matcherna lagen emellan. På bortaplan har man besegrat Herlev i 10/11 senaste bataljerna lagen emellan. Det är även värt att notera att samtliga vinster har kommit efter ordinarie speltid där hela sju av matcherna slutat med tremålsvinst eller mer. 

Dagens speltips

Rungsted är det klart bättre laget i grunden och ska ses med goda chanser att vinna kvällens bortamatch mot Herlev. Rungsted kommer från sex raka vinster och har slagit Herlev på bortais i tio av de elva senaste mötena. Herlev har gjort det bra hittills under säsongen och kommer med tre raka förlängningsvinster i bagaget inför mötet mot Rungsted, men nu ska man väl ändå åka på stryk?

Med tanke på att Herlev tagit flera matcher till förlängning på slutet väljer jag att “säkra” upp med att spela Rungsted ML istället för det raka spelet. Det skiljer inte så mycket mellan de båda oddsen och jag ser därför det mer värt att lägga ML till en lite större slant än rak seger.

Jag väljer därför att spela Rungsted ML till oddset 1.88.

 • Rungsted är det klart bättre laget i grunden
 • Rungsted kommer från sex raka vinster och vill fortsätta avancera i tabellen
 • Rungsted har vunnit 10/11 senaste bortamatcherna mot Herlev
 • Herlev har gjort en stark säsong och har tre raka förlängningsvinst inför i kväll

Oddset hittar vi hos Bet365 som erbjuder en bonus upp till 1000 spelkrediter för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *