Spelrek 30/4: Örebro – Dalkurd

Published by Oskar on

Dalkurd ÖrebroDalkurd Örebro

Idag hittar vi dagens speltips i matchen mellan Örebro Sk och Dalkurd FF.
Nykomlingarna Dalkurd har inlett årets allsvenska med 3 förluster, en vinst och ett oavgjort och ställs idag mot ett Örebro fortfarande är obesegrade i årets allsvenska. Vi tror trots detta på en jämn och intensiv match.


Dalkurd hade inga stora förväntningar på sig inför starten av Allsvenskan 2018, vilket nykomlingar sällan har. Men placerar sig just nu på en tolfteplats i ligan men har samtidigt betat av flera av storlagen.

AIK – Dalkurd 2-0
Dalkurd – Östersund 3-0
Häcken – Dalkurd 3-0
IFK Göteborg – Dalkurd 1-0
Dalkurd 
– GIF Sundsvall 2-2

Idag ställs man mot Örebro SK, som inte har förlorat i årets allsvenska än.

Vi tror att Örebro kommer att komma till den här matchen med en positiv känsla och en härlig stämning i laget. Man har gjort mål i 4 raka matcher och nu senast slagit Östersund borta med 2-0.

Dalkurd har i sin tur endast gjort två mål på de 3 senaste matcherna, där båda kom i senaste mötet mot GIF Sundsvall. Mot IFK Göteborg omgången innan hade man en mängd chanser och borde nog fått in minst en boll där den snabbe Buya Touray kom fri mot Dahlberg efter redan ett par minuter men sköt precis utanför. Nu möter man ett Örebro SK som trots de är obesegrade inte har övertygad i sitt spel, man har dessutom släppt in mål i 3 av de 5 inledande matcherna av årets allsvenska. 

Trots att Dalkurd endast gjort mål i 2 av sina 5 senaste matcher så tror vi att de kommer lyckas knåpa in en mot Örebro, för chanser har Dalkurd skapat nu gäller det bara att förvalta dessa bättre vilket syntes senast mot Sundsvall där man gjorde två. 

Därför blir vårat spel på dagens match : Örebro v Dalkurd – BLGM (Båda lagen gör mål) – JA @ 1.75 hos Bet365.

Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *