Spelrek 4/12: Hammers får besök från Wales!

Published by Chris Gustafsson on

Premier League: West Ham - Cardiff

God eftermiddag!

Vi har gått in i December spelmånad, och som bekant är det den absolut mest hektiska månaden såhär långt. Vi har hela 6 premier League omgångar som skall avslutas och vi kliver nu redan ikväll in i den femtonde omgången.

När jag såg det nykomponerade West Ham ihop med sin nye coach Manuel Pellegrini i början av säsongen var det inte mycket som stämde. Framförallt var laget helt ihåliga och 4-0 i baken mot Pool, följdes upp med nederlag mot Bournemouth. Självklart var det inget enkelt spelschema man fick, men jag tycker ändå de börjar se klart bättre ut.

Nu senast fick vi se en rejäl reaktion av Londonklubben, när man åkte norrut till St James’ Park för att gästa ett formstarkt hemmalag. Hela artilleriet spelades ut, och laget kunde nöjt resa hem till huvudstaden med en stabil 3-0 seger i ryggen.

Ikväll gästas Pellegrini’s Hammers av Walesklubben Cardiff. Ett Cardiff som lämnat nedflyttningsplatsen bakom sig efter förra omgångens victoria mot Wolves. Jag själv missade tyvärr matchen, så kan inte uttala mig alltför mycket men av vad jag läst så gjorde man det bra liksin vi förväntade oss då vi rekade +0.25an på hemmlaget.

Hur som helst, så är Cardiff ett helt annat lag hemma/borta. Liksom många lag vi finner i botten av tabellerna är det på hemmaborgen man tar sina poäng, medans det är betydligt kämpigare på resande fot. Cardiff har tagit 10 av sina 11 inspelade poäng hemma. Samtliga poäng har dessutom kommit mot lag på den undre halvan.

Hammers har som sagt blandat och gett såhär långt in på säsongen, en tuff start med mycket skador gjorde att man återfinns kvar på den undre halvan tillsammans med dagens motståndare. Poängskörden såhär långt är 15 poäng, och ännu finns flera skador i truppen. Manuel Lanzini, Winston Reid, Andriy Yarmolenko och Carlos Sanchez är alla borta ur spel. Det samma kan även gälla Aaron Cresswell och Fabian Balbuena. Så helt prickfri är inte situationen för den meriterade Chilienaren Pellegrini på tränarbänken. 

För gästande Cardiffs del så har Neil Warnock inga nya/större avbräck att tala om inför kvällen.

Inför dagens tillställning har Hammers 6 raka vinster inbördes, och en målskillnad på hela 14-2. Det är dock några säsonger sen lagen möttes senast, och en hel del har såklart hänt rent truppmässigt.

Vår rek

Även om vi har en del avbräck i Hammerslägret så tror jag senaste starka 3-0 vinster kommer ge laget en rejäl boost ikväll.

Hemma har man mött på stentufft motstånd från Chelsea, Spurs x2 och Man City redan. Räknar vi in Man Utd som toppenlag har man även en vinst här.

Jag har svårt att se något annat än en komfortabel hemmaseger ikväll, och kommer därför placera mina pengar här.

För er som följer mig på Twitter alternativt i Facebookgruppen vet ni att jag rekade ut spelet -0.75 till 1.93 (SM) redan i måndags, då till en dubbelflat (2U) insats, något som också har bokförts. Oddset har dock sjunkit något och till nuvarande prisbild 1.80-1.84 så skulle jag rekommendera en flat insats.

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en insättningsbonus upp till  hela 1250 SEK för nya kunder. 

 • Hammers kommer in med 3-0 i ryggen
 • Cardiff har endast tagit en poäng på resande fot
 • West Ham har 6 raka segrar inbördes, 14-2 i målskillnad
 • Fortfarande en del tunga skador för hemmalaget
My Bettin.gs stats
ROIProfit
+0.403%0.94 units
Placed betsWon bets
22887 (43%)
Top sportTop bookie
FootballSM

Full stats → Bettin.gs/chrisbetting

 • Insättning: 1.250 SEK
 • Bonus: 1.250 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.75

Spelreken

 • Match: West Ham-Cardiff
 • Datum: 4 December
 • Tid: 20.45
 • Rek: West Ham -0.75
 • Odds: 1.83
 • Units: Flat 1U
 • Spelbolag: Bethard

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *