Spelrek 5/7: Brasiliansk u20-fotboll!

Published by Gio on

Brasileirao U20

Brasilianska juniorfotbollen fortsätter. Paulistan u20, årets succéturnering för min del, har, precis som övriga regionsturneringar, ett kort uppehåll nu innan slutspelet skall spelas. Mycket passande då juniorernas motsvarighet till Serie A just sparkat igång vilket innebär att dem flesta lagen kan fokusera helt på denna turnering istället. En turnering med klart högre status än Campeonato Carioca m.fl.

Här tänkte jag reka 3 spel i två olika matcher:

Sport Recife u20 – Atletico GO u20

Möte mellan två lag som rankas ganska lågt i denna turnering. Ena dock aningen underskattad och då talar jag om hemmalaget. Dessa grabbar spelade några matcher mot ganska bra A-lag i Campeonato Pernambucano, då a-truppens matcher krockade med en annan regionsturnering, och gjorde då fina prestationer. Dessa två lag har möts tidigare i år i ett dubbelmöte i vilket Sport Recife gick segrande ur med sammanlagt 3-1. Bortalaget har en ganska svag säsong bakom i den svaga Campeonato Goiaense. De är förvisso nästbäst där efter Goias, men avståndet mellan lagen var längre än vad det brukar vara och de bör inte räcka till i dessa sammanhang.

Sao Paulo u20 – Botafogo u20

Tungviktsmöte mellan två storlag från landets slagkraftigaste regioner. Jämnt möte att vänta? Njae, Sao Paulo vann tidigare i år Copa do Brasil u20 och har varit suveräna i Paulistan. De har fem spelare i den Brasilianska u20-landslagstruppen, flest av samtliga lag, och får till denna match passande nog tillbaka dessa från den senaste landslagssamlingen. Botafogo tillhör i år enligt mig inte ens den riktiga eliten i Rio de Janeiro. Visst är de med där uppe, men det är snarare en regel än undantag att de är med där uppe tillsammans med övriga storklubbar från den regionen, mest pga att motståndet inte håller måttet. Trots det är de ändå ett hack under rivalerna Flamengo och Vasco da Gama. De är duktiga på att spela tight men saknar en del i det egna spelet.

Vår rek

I matchen mellan Sport Recife och Atletico GO så känner jag mig bekväm med att lira Sport ö 1.5 mål till 1.81 hos 888sport. Då lagen endast möter övriga gruppmoståndare en gång så är alla poäng viktiga. Det är alltså inte tal om att få med sig ett bra resultat hem och jag tror därför att det lär finnas tillräckligt med ytor för att Sport Recife ska få in ett andra mål också. Håller det till semiflat, dvs 1.5U.

I den andra matchen kliver jag in desto hårdare. Sao Paulo har varit suveräna i år och har samma trupp med sig in till denna turnering. Sao Paulo rak vinst @ 1.57 spelas med 3u och även Sao Paulo -1.5 får sig 1.5U till 2.63. Dessa spel finns även hos Unibet, Mr. Green, Leovegas m.fl Är ni sega och det erbjuds en -1 asian handicap lina på Sao Paulo till 1.80ish så rekas det med 4.5U.

  • Sao Paulos juniorer har dominerat både den inhemska och kontinentala fotbollen.
  • Botafogo och Atletico GO har båda presterat under förväntan.
  • Do or die som gäller i varje möte. Upplagt för flera mål.
  • Botafogo är duktiga på att försvara.

Har du inget konto hos 888sport kan du skapa ett HÄR!

888sport
  • Sätt in upp till 1.500 SEK
  • Få 100% insättningsbonus
  • Omsättningskrav: 10x bonus
  • Minimum odds: 1.5
Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *