Spelrek 6/11 till Vitoria Guimaraes-Arsenal: Ettan mot fyran!

Published by OskarJ on

arsenal
arsenal
Vitoria Guimaraes
Oavgjort
Arsenal
betsson
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Vitoria Guimaraes
 • Datum: 6 november
 • Tid: 16:50
 • Speltips: Arsenal rak
 • Odds: 2.20
 • Units: 3/5 u
 • Spelbolag: Betsson

Hallå där! November startade helt perfekt när Valencia vann med klara 4-1. Nu har vi fem raka spel som är gröna, vilket är riktigt bra vi går för sjätte såklart. Det är faktiskt med i Europa League med konstiga avsparkstiden 16:50. Guimaraes från Portugal tar emot Arsenal som har full pott i Europa.

Nära seger i London senast

Guimaraes som också heter Vitoria innan ligger i Portugal och i distriktet Braga, en riktigt fin stad. Laget var 10 minuter från en superskräll i London men fick lämna planen med noll pinnar efter Pepes dubbla mål ganska sent i matchen. Laget ligger femma i den inhemska ligan efter raden 4-4-2. Laget har faktiskt varit stabila på hemmaplan och endast torskat en fight och det mot Frankfurt i Europa League, å andra sidan har man mött ganska mediokra lag. I Europa League kvalade man sig in och det var ganska enkla kvalomgångar och väl i gruppspelet har man tre raka torsk efter ganska jämna matcher. Vi ska säga så här, gänget från Portugal måste vinna denna fight om det inte ska ta slut i Europa spelet. 

Truppen är ingen super känd trupp men och inga direkta målskyttar. Det är backen Edmond Tapsoba som leder interna på fyra kassar.  Det kryllar av portugiser och brassar i truppen som är väldigt spelskickliga. Laget är ett väldigt tufft lag att möta och drar på sig massor av gula kort. 

Inför matchen i London stod de i lokalblaskorna att det skulle vara ett mirakel ifall grabbarna i svart/vit skulle få ett skott på mål, istället var man extremt nära att få med sig tre pinnar. Coachen har gått ut och sagt i media att man måste vinna denna fight och det är ingen hemlighet. Hemma på  Afonso Henriques är man starka och kommer gå för tre pinnar!

Det stormar i Gunners för tillfället!

När Jimenez nöp dit 1-1 i 76e minuten blev det knäpptyst på Emiraten och Gunners har inte vunnit i ligan sen 6 oktober mot Bournemoth. Dock i Europa har man tre raka segrar och man flyger ner till Portugal med ett “europa-självförtroende”.  Senast i Europa slog man just Vitoria efter två sena mål av Pepe och matchen var annars ganska jämn, nu har man ett riktigt bra utgångsläge och det ska mycket till om de röda inte tar sig till slutspelet. 

Emery har en väldigt tunn skadelista och kan välja och vraka lite med laget i en ganska “oviktig” match. Det är egentligen bara David Luiz, Aubameyang och Xhaka som lämnas hemma. Spelare som Ceballos, Pepe, Sokratis, Lacazette och Bellerin finns med. Emery kommer ställa ut ett hungrigt lag på benen som vill visa att man förtjänar speltid i Premier League.

Arsenal har roterat en del i Europa i år men det har inte varit negativt, tvärtom. Arsenals ungtuppar håller bra klass och var en hårsmån att slå ut starka Liverpool och har tre raka i Europa. Emery vet vi sen tidigare att han satsar på Europa och det märkts när man åker ner till Portugal med denna trupp. Jag tror Gunners tar fjärde raka.

Dagens speltips

Visst, Arsenal kanske inte har jättemycket att spela för men det kan ibland vara positivt, det är ganska stormigt i Arsenal just nu och det passar perfekt att inte vara helt pressade men ett ungt lag som tar för sig. Jag tror att Arsenal fixar en trea mot ett ganska svagt Vitoria. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Arsenal till oddset 2.20.

 • Arsenal har tre raka i Europa
 • Arsenal vände och vann senast
 • Arsenal är bättre i grunden trots ett reservbetonat lag
 • Vitoria Guimaraes har allt att spela för och är stabila på hemmaplan

Oddset hittar vi hos Betsson som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *