Spelrek 6/5: Las Palmas – Getafe: Het drabbning på Gran Canaria?

Published by Anton on

Tjena.

Jag tänkte börja med en väldigt kort presentation och berätta lite vad som kan förväntas från mig. Jag pluggar till vardags ekonomi och har ett brinnande intresse för statistik, något som ofta syns i mina spel som oftast är baserade på just statistik.

Jag har följt fotboll sedan barnsben och har hållit på med betting på seriös nivå i drygt fem år, där jag lyckats gå plus samtliga.  Mitt intresse för fotbollen är brett även om jag mest fokuserar på Spanien och Italien. Som jag nämnde tidigare är jag en riktig ”statistiknörd” vilket även kan leda till spel i lite udda ligor om jag hittat något som verkligen sticker ut. Utöver fotbollen, som ligger mig närmast om hjärtat följer jag även en del hockey, vilket kan innebära att det ibland kan dyka upp lite speltips även där.

Jag använder mig av ett unitsystem där 1 unit för mig är värd 1% av min spelkassa och ett maxspel kommer vara på 5 units.

Nog om mig, här kommer min första rek på sidan:

Las Palmas – Getafe

La Liga

6/5 18:30

Getafe ligger på en 7:e placering och är för tillfället innehavare av Spaniens sista Europaplats. Dock har man ett Sevilla med en mindre match spelad jagandes bara 1 poäng bakom. Detta gör att Getafe är piskade att vinna en ganska tuff bortamatch här, det är mycket på spel och jag tror att det kan bli en het drabbning. Därför vänder vi blickarna bort från 1-x-2 marknaden och klickar ett av mina absoluta favoritspel genom säsongen, nämligen kortspelet på Getafe.

Man har på säsongens hittills 35 spelade matcher dragit på sig hela 136 kort och har därmed ligans överlägset högsta kortsnittt på hela 3,89/kort per match med premissen att ett rött kort räknas som två gula. På bortamark ligger snittet ännu högre på hela 4,12 kort/match.

Vänder vi blickarna till andra planhalvan så har vi Las Palmas som i snitt löser 3,29 kort/match till motståndarna, vilket är det tredje högsta i hela ligan. Som hemmalag löser man 3,35 kort/match  till motståndarna vilket ännu tydligare talar för spelet.

Matchen döms av Alberto Undiano Mallenco.

Undiano blåser för foul i 89% av alla tacklingar, vilket är näst högst i ligan. Han har ett kortsnitt på 4,26 kort/match, vilket placerar honom på plats 15/20 vad gäller att plocka fram kortleken. Detta är spelets stora frågetecken, men min tro är att matchen kommer resultera i tillräckligt många situationer där Undiano helt enkelt inte kan undvika att plocka fram kortleken då Getafe har en tendens till att ta många onödiga självklara kort.

Spel:

Getafe över 2,5 kort @ 1,80

Jag lägger mitt spel på Unibet med 3/5 units

Har du inget konto hos Unibet så kan du öppna konto HÄR!

Categories: Spelrek

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *