Spelrek 6/9 till Farah/Cabal-Granollers/Zeballos: Dags att utse vinnaren!

Published by OskarJ on

Cabal/Farah
Granollers/Zeballos
bethard
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 8x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Cabal/Farah-Granollers/Zeballos
 • Datum: 6 september
 • Tid: cirka 18:00
 • Speltips: Cabal/Farah
 • Odds: 1.62
 • Units: 4/5 units
 • Spelbolag: Bethard

Hallå där! Frölunda gjorde jobbet igår och vi är på vinnarspåret igen! Idag är det dags för final i US Opens dubbeltävling där förstaseeade Cabal/Farah möter Granollers/Zeballos som tagit sig till final.

Det bästa dubbelteamet i världen för tillfället

Precis som rubriken lyder så är Cabal/Farah världens bästa dubbelspelare för tillfället. Man har gått nästan rakt igenom alla matcher, tappat endast ett set fram till finalen och har spelat jättebra tennis. Det colombianska teamet är grymma när det väl hettar till, viktiga bollar exempel, det är då dom spelar som bäst. Dom var illa ute igår mot Murray/Skupski men löste segern efter två raka tiebreak set. Dom har servat bra hela tävlingen och varit svårbreakade och returnerat riktigt fint också. Som jag skrivit från dag 1 så kommer Cabal/Farah ta hem titeln i New York. Man kan alltså ta årets andra grand slam vilket är ruggigt imponerande, jag håller Cabal/Farah som ett mycket bättre dubbelpar än motståndarna i afton. 15 vinster på dom 18 senaste matcherna säger allt, man är världens bästa dubbellag. Laget har inga svagheter alls, man servar bra, returnerar bra och har sjukt bra volley. Grundspelet har varit lite svajigt men i år har man tagit det till en ny nivå och man gjorde flera vinnare från baslinjen i gårddagens match. Nej, Colombia vinner årets dubbeltävling.

Överraskande finalpar

Granollers/Zeballos har gjort det riktigt bra här i New York. Laget har byt lite dubbelpar senaste månaderna men senaste gången man spelade ihop vann man masters i Montreal. Ska vi vara lite elaka har grabbarna haft en ganska simpel lottning,  då man inte mött något dubbelpar som varit seedade topp tio, även detta team har endast torskat ett set och då var man riktigt illa ute mot Ram/Salisbury där man lyckades vinna med 7-6 i avgörande set. Granollers är högerhänt och Zeballos är vänsterhänt och det är ganska bra då båda får sina forehands exakt som man vill. Granollers/Zeballos har servat bra genom hela tävlingen och varit svårbreakade, men jag tycker deras returspel finns mer att önska, man hade till exempel noll breakbollar i senaste matchen och vann endast 20% när Krawietz/Mies pangade in andraserven, det håller inte mot storservare som Cabal/Farah. Dubbel är tur än singel, väldigt små marginaler skiljer men i alla grandslams är det “vanliga” set och det gynnar dessvärre inte Granollers/Zeballos spelar sin första stora final idag, och jag tror att man är numret mindre i kvällens match, man har gjort det riktigt bra men ikväll stöter man på världens bästa dubbelspelare, det blir för tufft.

Dagens speltips

Cabal/Farah är riktigt bra för tillfället, man spelar sin bästa tennis i dom viktigaste tävlingarna, det visar på stor styrka. Cabal/Farah har spelat massvis med stora finaler tidigare och alltid gjort bra finaler och jag ser inte att trenden bryts här. Bra odds på bra spelare, vi kör. Lycka till!

Jag väljer därför att spela Cabal/Farah till oddset 1.62.

 • Bra form för Cabal/Farah
 • Cabal/Farah har servat bra genom hela tävlingen
 • Colombianerna har ett riktigt starkt psyke när det hettar till
 • Granollers/Zeballos är ett riktigt bra dubbelpar

Oddset hittar vi hos Bethard som erbjuder en bonus upp till 1000 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *