Spelrek 8/11: Brasiliansk semifinal i Copa Sudamericana

Published by Gio on

Copa Sudamericana: Atletico PR - Fluminense

Bettingen går lite småkämpigt just nu men det är så det är ibland. Har blivit en rad riktigt fina marketbeats på senare tid som inte gett resultat pga. ineffektivitet, röda kort eller dåliga prestationer helt enkelt. Men, det är bara att fortsätta på den inslagna vägen, förr eller senare är marginalerna på ens sida istället för emot. Tär det på psyket? Absolut, men det är också något man lärt sig hantera genom åren. Men nog om det, nu skall det rekas.

Senare inatt, mer specifikt 00:45, så spelas semifinal nr 1 i Copa Sudamericana mellan två brasilianska lag där Atletico PR tar emot Fluminense.

Atletico PR och Fluminense har gjort liknande resultat, i varje fall rent poängmässigt, i den inhemska ligan där dem förstanämnda ligger 3p före efter 32 spelade omgångar. Båda lagen inledde säsongen relativt svagt men har höjt sig succesivt ju längre säsongen fortgått. Det är framförallt hemmalaget som började helt iskallt som genomgått en rejäl förändring i och med tränarbytet och gjort en rad oerhört imponerande resultat och som kan stoltsera med ett målsaldo som är vida överlägsen Fluminenses (+12 kontra -8).

Kikar vi bakåt en drygt 2-3 månader, mer specifikt på deras 20 senaste matcher, så kan vi se att båda lagen gått tämligen starkt men att Atletico PR dragit det längsta strået. 12-2-6 står sig väldigt starkt mot Fluminenses 9-4-7. Bland dessa 20 matcher hittar vi bl.a. en 3-1 seger mot just Fluminense, samt 2 fina hemmasegrar mot både ligatvåan och ligatrean. Faktum är att Atletico PRs hemmafacit är LÖJLIGT bra, fjärdebäst i ligan och en stabil hemmaborg ute i dem kontinentala trupperna. Innan den senaste hemmamatchen, som man förlorade mot Bahia i Copa Sudamericanans kvartsfinal, så hade man radat upp 12 hemmasegrar i rad. Jag tycker också att förlusten på hemmaplan kom lite som ett resultat av att man slagit Bahia borta i det första mötet vilket gjorde att man tog sig an den hemmamatchen på ett mycket försiktigare sätt än vad man vanligtvis gör. Fluminense är samtidigt inte ett speciellt bra bortalag, även om man tagit 2 raka bortasegrar i Copa Sudamericanan. Endast 3 segrar har det blivit på ligans hittills 16 spelade bortamatcher.

Läget hos hemmalaget är helt ok, endast en ordinarie spelare är tveksam till spel (mittb. Paulo André). Skulle han inte komma till spel så kommer Thiago Heleno att ersätta i mittförsvaret, en fullgod ersättare.

Bortalaget har det däremot lite knepigare. Man saknar både anfallaren Pedro, skyttekung, och ytterbacken Gilberto. Förvisso har dessa 2 specifika spelare varit skadade en längre period men då vi talar om två stycken nyckelspelare så är de, trots att de gjort det ok i deras frånvaro, ett Fluminense som inte kommer med full styrka.

Atletico PR har övertaget när det kommer till inbördes möten sett till dem 2 senaste åren och man har besegrat Fluminense 3 hemmamatcher i rad.

Vår rek

Jag kan inte blunda för Atletico PRs hemmafacit. De har slagit betydligt starkare lag på hemmaplan och jag tror att det är riktigt bra för oss, ur ett bettingperspektiv, att man inleder dubbelmötet på hemmaplan. Räknar med att Atletico gör jobbet och plockar med sig ett bra resultat hem. Spelet blir Atletico PR -0.75 @ 1.80, investerar 3 Units på det.

Oddset hittar vi hos 888sport som erbjuder en insättningsbonus upp till 1500 SEK för nya kunder. 

 • Atletico hade inför den senaste hemmaförlusten 12 raka hemmasegrar.
 • Atletico slog Fluminense med 3-1 för lite drygt 2 månader sen.
 • Fluminense är alldeles för ojämna.
 • Alltid svårtippat när det kommer till slutspel i dessa sammanhang.
My Bettin.gs stats
ROIProfit
+3.897%107.82 units
Placed betsWon bets
874420 (52%)
Top sportTop bookie
FootballBet365

Full stats → Bettin.gs/gio88r

 • Insättning: 1.500 SEK
 • Bonus: 1.500 SEK
 • Omsättningskrav: 10x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Spelreken

 • Match: Atletico PR v Fluminense
 • Datum: 8 November
 • Tid: 00.45
 • Rek: Atletico PR -0.75
 • Odds: 1.80
 • Units: 3 Units (Flat)
 • Spelbolag: 888sport

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *