Spelrek 9/11: Fegar ur och går bakvägen på Best Line in Hockey

Published by Tor on

NHL : Canucks @ Bruins

Jag har sakta men säkert hittat formen igen och 7 av senaste 8 spelen har rättats grönt. Har nog äntligen satt fingret på vad kruxet har varit inledningsvis.

Vaknar upp och ser att Bruins tar emot Canucks inatt.
POÄNGFEST för Marchand är min första tanke. Äntligen får man lägga ett spel utan att behöva analysera fram och tillbaks i någon timma.

Eller?

Best Line in Hockey

Ja, kanske faktiskt. Om en Stanley Cup-final går av stapeln om 20 minuter och jag får handplocka en Top Line, från vilket lag jag vill, att ställa på isen.
Ja, då blir det nog Pastrnak-Bergeron-Marchand

Till att börja med så är det en fantastisk rollfördelning mellan dom tre.

Pappa Bergeron gör rent hus kring centrallinjen både offensivt och defensivt. Han kombinerar sin defensiva briljans med en spelförståelse och teknik som gör att han med god marginal kan kallas för spetsspelare även offensivt. Då har jag inte ens nämnt skottet. Skäms Tor.

Virvelvinden Pastrnak bryter mönster på beställning. Det överlägsna engelska ordet elusiveness beskriver ingen spelare bättre. Om Bergeron går som pappa så är Pastrnak och Marchand dom busiga sönerna. Individuella egenskaper i teknik, skridskoåkning och en väldigt orädd spelstil gör honom extremt svårläst. Dessutom fostrats in i ett framgångsrikt försvarstänk av dom äldre grabbarna.

Är matchen inte het nog? Sitter vi kvar i planet? Bring the Marchand.
Det finns spelare som är fantastiskt bra men inte visar en känsla på 82 matcher. Det gör mig så jävla ointresserad att se någon göra ett drömmål och inte ens öppna käften. Hockey SKA vara skrik, slängda taktiktavlor, trashtalk, slagsmål och målgester och det SKA överdrivas. Det tävlas och det ska synas. För mig är det ett större problem att McDavid, Matthews och Kane inte utstrålar något efter ett mål än att Mourinho tokhånar Juventus efter slutsignal. Min åsikt. 

Stickspår. Tillbaks till Brad. Krutburken.
Marchand har redan hunnit med tveksamma tacklingar och överdrivna hån mot domare. Älskar det. 
Han har utvecklats till, eller ja, snarare förändrats till en kille med ögon i nacken. Han har blivit något av ett passningsgeni, till stor del på grund av Pastrnaks intåg i kedjan. Från att fördela mål och assist fifty-fifty så smörade han 51 mackor förra säsongen. Karriärshögsta assistnotering. Låg tyngdpunkt, snabb, smidig, stark, bra avslut, bra spelförståelse, bra en-mot-en och en jävla vinnarskalle. Kul att möta…

Med allt det här i åtanke så satte jag mig och tittade lite historik. Fan då.
Inte alls ovanligt att The Best Line of Hockey får lite dåligt med speltid mot liknande motstånd om det rinner iväg tidigt. Möter dessutom Leafs i en supermatch om två dagar. Jahopp.

Vi behöver dock inte leta länge efter vår gubbe för dagen. Han är med på bilden ovan. 

Torey Krug spelar desto mer mot svagare motstånd och framförallt i offensiv zon. Han styr det powerplay som kanske är det bästa i ligan på pappret. Njae, typ trea-fyra är dom. 

Torey är en briljant spelfördelare. Likt Marchand lite kortare men utnyttjar sin smidighet, snabbhet och spelförståelse utmärkt och hamnar nästan aldrig i närkamper.
Han har precis kommit tillbaks från skada och spelade 21 minuter mot Dallas hemma senast. Bra tecken. Här kommer det inte sparas på minuter, han måste komma igång så snabbt som möjligt. 
Han var en av dom fyra-fem backarna som hade extremt bra statistik på hemmaplan förra året och jag ser ingen anledning till att det ska förändras den här säsongen.

Vår rek

Helt klart värde på poäng här. Jag var lite sugen på multi-point men fegar ur då jag inte hittade något värde där. Jag spelar följande:

Unibet

Torey Krug gör minst en poäng

1.72

2/3 units

Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder en insättningsbonus upp till 1.000 SEK för nya kunder. 

 • Många minuter
 • Offensiva zonstarter
 • Framgångsrik mot sämre motstånd
 • Precis tillbaks från skada
My Bettin.gs stats
ROIProfit
-2.119%-18.92 units
Placed betsWon bets
410212 (52%)
Top sportTop bookie
PointsBetsson

Full stats → Bettin.gs/pbpNHL

 • Insättning: 500 SEK
 • Bonus: 1.000 SEK
 • Omsättningskrav: 5x bonus
 • Minimum odds: 1.40

Spelreken

 • Match: Canucks @ Bruins
 • Datum: 9e november
 • Tid: 01:00
 • Rek: Krug gör minst en poäng
 • Odds: 1.72
 • Units: 2/3 units
 • Spelbolag: Unibet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *