Spelrek 3/9 till Stan Wawrinka-Daniil Medvedev: Dags för kvartsfinaler!

Published by OskarJ on

Stan Wawrinka
Daniil Medvedev
coolbet
 • Insättning: 1.000 SEK
 • Bonus: 1.500 SEK
 • Omsättningskrav: 6x bonus
 • Minimum odds: 1.50

Speltips

 • Match: Stan Wawrinka-Daniil Medvedev
 • Datum: 3 september
 • Tid: Cirka 19:15
 • Speltips: Stan Wawrinka
 • Odds: 1.80
 • Units: 3/5 units
 • Spelbolag: Coolbet

Hallå där! September började helt perfekt genom att sätta Cabal/Farah, och jag tror fortfarande att dom tar hem hela tävlingen nu. Vi är framme i kvartsfinal i singeltävlingen där Stan Wawrinka har gått bra och möter en halvskadad Medvedev.

Wawrinka på G igen

Wawrinka är 23a i världen på rankingen men enligt mig är han bättre än så, han är på uppgång igen efter lite halvdassig period på grund av lite små skavanker och mindre tävlande. Han är nu alltså i kvartsfinal efter vinst mot Novak Djokovic i förra rundan, dock gav Djokovic upp men Wawrinka ledde med 2-0 i set och hade break i tredje. Innan det har han städat av Chardy, Lorenzi och Sinner, där han inte riktigt har rosat marknaden men det viktigaste var att vinna matcherna. Wawrinka är en sevärd spelare, spelar med extremt power och slår hårt. Servar bra och har en enormt fin enhandsbackhand, forehand är slaget han vill slå dock. När Wawrinka spelar sin bästa tennis är han alla dagar i veckan topp fem i världen. Wawrinka är inte alls i den form han har varit, men när han senast vann US Open var han inte heller bra fram till kvarten, nu är han i kvarten och allting kan hända. Nej, jag gillar verkligen hur Wawrinka spelar tennis och han har Magnus Norman i boxen som är en riktigt bra tränare. Att möta en halvskadad Medvedev är perfekt för en Wawrinka som kan inte riktigt har visat formen.

Ryssen har spelat enormt mycket senaste tiden

Daniil Medvedev är rankad femma i världen och det är hans bästa ranking någonsin, han spelar också sin bästa tennis någonsin. Vinst i masters i Cincinnati innan US Open, där han slog bland annat Novak Djokovic. Killen har dock spelat 22 matcher senaste månaden, det är helt sjukt många matcher. Han spårade ur i matchen mot Feliciano Lopez men vann matchen. Han tappade set på både Koepfer och Dellien, det hade definitivt inte en frisk Medvedev gjort. Skadad? Njae, kanske bara ett spel men  Medvedev gick ut inför matchen mot Koepfer att han knappt trodde han kunde spela då en axel krånglar och han tryckte i sig massvis med tabletter, han var också kraftigt tejpad i den matchen och det syndes att han hade lite problem. Killen är född 1997 och spelar en fin tennis med fina grundslag och en bra serve. Han är 198 centimeter lång och har snittat cirka 15 serveess per match. Jag tror Medvedev måste nypa tre raka set för att vinna denna fight, en ömmande axel mot projektiler från Wawrinka är ingen bra ekvation.

Dagens speltips

1.80 på Wawrinka är riktigt fint med tanke på att Medvedev är sliten och sagt att han är skadad. Wawrinka brukar växa in i dom stora tävlingarna och det har han visat då han slog Djokovic i fjärde rundan. En semifinal mellan Roger Federer-Stan Wawrinka börjar bli en verklighet. Jag tror att Wawrinka utnyttjar Medvedevs dåliga humör och hans skada, jag tror han avancerar till en semifinal.

Jag väljer därför att spela Stan Wawrinka till oddset 1.80.

 • Medvedev är sliten och har lirat 22 matcher på drygt en månad
 • Wawrinka slog Djokovic senast och växer in i stora tävlingar
 • En bra dag slår Wawrinka alla
 • Medvedev är i riktigt bra form

Oddset hittar vi hos Coolbet som erbjuder en bonus upp till 500 SEK för nya kunder. 
Missa inte vår lista samtliga sportbonusar.

Ni har väl inte missat att Spelrek har en Facebookgrupp? Där kan du dela med dig av dina egna speltips och dessutom delta i tävlingar och ta del av exklusiva speltips


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *